Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. “ I LOVE RĂCARI ”: Mişcare în aer liber şi skandenberg cu Ion Oncescu şi Radu Valahu

Autor:

Data: 18 august 2019, 21:15

  •  
  •  
  •  

 Cu toţii, trebuie să ne amintim în permanenţă ceea ce spunea  Aristotel : „Nimic nu îl epuizează şi nu îl ruinează mai mult pe om decât inactivitatea fizică permanentă.”

 La Răcari, administraţia  condusă de edilul  Marius  Caraveţeanu,   pune mare accent  pe tânăra generaţie dar şi  pe latura  sportivă.

Autorităţile din Răcari au pregătit competiţii sportive şi  în cadrul ediţiei din acest an a Zilelor  oraşului Răcari: ciclism, desene pe asfalt, handbal, fotbal şi, nu în ultimul rând concursul şi demonstraţiile de skandenberg în compania lui Ion Oncescu, campion mondial la skandenberg şi multiplului campion al skandenbergului românesc, Radu Valahu.

 Duminică  de dimineaţă,  edilul Marius Caraveţeanu le-a fruntașilor răcăreni, premiile promise, câte o bicicletă.  După acest moment,  s-a dat  startul  concursului de ciclism care s-a desfăşurat pe traseul Primăria Răcari-satul Ghimpaţi, dus-întors. La start, alături de primarul Marius Caraveţeanu s-au încris  concurenţi de toate vârstele care au purtat tricouri şi şepci  cu mesajul “ I LOVE RĂCARI ” .

 Cursa a fost una plăcută. La Ghimpaţi, la Pădurea Paraşutiştilor,  concurenţii au fost aşteptaţi  cu apă rece, au făcut o poză  de grup la  platanul  sublocotenentului Barbu Petre Marian iar după o mică pauză au pornit din nou la drum.  Cicliştii au fost însoţiţi pe tot parcursul traseului de poliţie, poliţie locală şi ambulanţă. Chiar dacă a fost foarte clad, nimeni nu a abandonat cursa. Primarul Marius Caraveţeanu  ne-a mărturist că acest concurs deja a devenit o tradiţe la Răcari. Nu au lipsit premiile pentru concursul de ciclism,desene pe asfalt,fotbal şi handbal. Cel mai vârstnic biciclist a primit un premiu  deosibit anul acesta , o bicicletă, totodată şi cel mai  vechi participant la cursele de ciclism din Răcari  a primit  în dar o bicicletă.

Concursul şi demonstraţiile de skandenberg în compania lui Ion Oncescu, campion mondial la skandenberg şi multiplul campion al skandenbergului romanesc, Radu Valahu, au debutat  cu un meci între edilul  Marius Caraveţeanu şi  Radu Valahu. 

Edilul Marius  Caraveţeanu pornind  de la un vechi dicton latin “Mens sana in corpore sano ” şi de la  citatul  lui Hillary Clinton- Fiecare copil are nevoie de un campion, a ţinut să-i  invite  la Răcari  pe Ion Oncescu, campion mondial la skandenberg şi multiplului campion al skandenbergului romanesc, Radu Valahu,Concursul  de skandenberg  de la Răcari  s-a dovedit o reuşită.    Nu au lipsit medaliile şi diplomele  pentru câştigători.

 La final, a urmat un moment emoţionat , atât câştigătorii de la skandenberg cât şi invitaţii Ion Oncescu, campion mondial la skandenberg şi multiplul campion al skandenbergului romanesc, Radu Valahu dar şi edilul Marius  Caraveţeanu au făcut o poză de final cu drapelul României pe umeri.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.