Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Emoţii, lacrimi, bucurie la festivitatea de premiere a fruntașilor răcăreni în cadrul Zilelor oraşului Răcari 

Autor:

Data: 17 august 2019, 23:03

  •  
  •  
  •  

Răcari sărbătoreşte  în acest sfârșit de săptămână, Zilelor orașului iar adiministraţia  locală  şi răcărenii, cu mic, cu mare, se regăsesc şi sunt  alături de istoria localităţii prin diverse  activităţi,  dând viaţă oraşului.

Primăria Răcari şi Consiliul Local Răcari  au pregătit activităţi culturale, educaționale, de evocare istorică şi nu în ultimul rând   premierea fruntașilor răcăreni, oameni care în fiecare zi, prin acțiunile și implicarea lor, contribuie la dezvoltarea  comunităţii alături de administraţia condusă  de edilul  Marius Caraveţeanu. 

Manifestările au debutat la sala de festivităţi a Liceului Teoretic  “Ion Ghica”, oficiile de gazdă  fiind  făcute de edilul  orașului, Marius Caravețeanu. Un sobor de preoţi   a oficiat o slujbă religioasă.

 Ca în fiecare an, a avut  loc şi un  moment   în care   răcărenii  să-şi  amintească de înaintaşii lor care au reprezentat cu cinste ţara, “Omagiu lui Ion Ghica”. 

Momentul a fost punctat atât de edilul  Marius  Caraveţeanu  cât şi de directorul  Liceului  “Ion Ghica ” Răcari, prof. Alexandru Mitru .

În cadru festiv,  alături de invitaţi de seamă   precum  prof. univ. dr. Iordan Gheorghe Bărbulescu, președintele Senatului SNSPA , generalul de brigadă (r) dr. Marius Dumitru Crăciun şi  multiplul campion al skandenbergului romanesc, Radu Valahu, edilul  Marius Caraveţeanu a trecut  la  premierea fruntașilor răcăreni, oameni care în fiecare zi, prin acțiunile și implicarea lor, contribuie la dezvoltarea  comunităţii alături de administraţia.

Anul acesta au fost acordate două premii speciale iar nominalzările au făcute de edilul   Marius Caraveţeanu.

 Primul premiu  special  a fost oferit  Anei, fetiţa care  învins  o tumoare . Ana  a fost mai tare decât tumoarea.  Profesorul Oana Hrehoreşen  este omul care   a cunoscut   foarte bine    suferinţa Anei şi    imediat  a cerut sprijinul edilului Marius Caraveţeanu, care la rândul  său, a cerut sprijin la nivel central, şi Ana  a fost salvată. 

A fost un moment plin de emoţie  iar pe chipul celor peste 100 de persoane  prezente în sală, am zărit  lacrimi.

 După acest moment  plin de emoţie, au primit distincții: profesorul anului, învățătorul anului, educatorul anului, polițistul anului, pompierul anului, jandarmul anului și cei mai buni elevi de la clasa pregătitoare până la liceu, participanți și laureați ai diverselor activități școlare și concursuri.  

Activităţile vor continua şi duminică 18  august : ciclism, desene pe asfalt, handball,concursul şi demonstraţiile de skandenberg în compania multiplului campion al skandenbergului romanesc, Radu Valahu.

Cu siguranţă, răcărenii  vor  arăta împreună că există viaţă în oraşul  lor.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.