Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

DREPT LA REPLICĂ

Autor:

Data: 31 iulie 2019, 21:26

  •  
  •  
  •  

DREPT LA REPLICĂ

          În virtutea dreptului la replică și în vederea unei corecte informări a opiniei publice, vă rugăm să publicați punctul nostru de vedere, integral, cu privire la materialul apărut în data de 31 iulie 2019, cu titlul Dezastrul de pe DJ 712 A Râu Alb – Runcu și afacerile băieților deștepți cu lucrări de pietruire, girat de vicepreședintele CJ, Alin Manole”:

1. Facem precizarea că, prin intermediul publicației dumneavoastră, continuați să dezinformați opinia publică, afirmațiile fiind doar minciuni sfruntate, pe care le punem pe seama relei-credințe sau a incompetenței, pentru că puteau fi cu ușurință evitate, dacă se făcea o minimă documentare, așa cum presupune deontologia jurnalistică.

2. Implicarea numelui vicepreședintelui Consiliului Județean Dâmbovița și al direcției de specialitate, în articole compromițătoare, se înscrie în politica de atacuri murdare și insinuări manipulatoare, fiind sub demnitatea celor care își desfășoară activitatea în consiliul județean să răspundă cu aceeași monedă. Considerăm că o publicație de ținută, așa cum probabil doriți să fiți percepuți, are ca principală misiune informarea corectă și obiectivă a cititorilor.

3. Obiectivul „Îmbrăcăminte bituminoasă uşoară pe DJ 712A Râu Alb – Runcu L=2,75 km”, ce face obiectul contractului de finanțare nr. 3506/03.12.2018, se derulează exclusiv pe raza administrativ-teritorială a comunei Râu Alb (zona „Iuda”), pornind din centrul comunei, până în punctul Boagher, care reprezintă limita cu localitatea Runcu.

4. Pe unele porțiuni din sectorul de drum mai sus menționat, s-a constatat necesitatea realizării unui dren din bolovani, iar „grămezile de pământ cu bolovani imenși și buturi” la care faceți referire, urmează a fi sortate, pietrele de dimensiuni mari urmând a fi utilizate la realizarea drenului.

5. Pentru sectorul pietruit aflat pe teritoriul comunei Runcu („zona Purcăreață”), instituția noastră a contractat serviciile de proiectare, fazele DALI și proiectul de autorizare a construcției (PAC), pentru obiectivul „Reabilitare DJ 712A Runcu – Râu Alb”, urmând ca după predarea documentațiilor să fie obținute avizele și acordurile prevăzute de lege și inițiate procedurile pentru încheierea contractului de lucrări (proiectare și execuție).

6. Până la finalizarea lucrărilor de reabilitare, în vederea asigurării unor condiții corespunzătoare de circulație, instituția noastră a contractat execuția lucrărilor de reprofilare cu adaos de material pietros, pe sectorul pietruit aflat pe raza comunei Runcu.

7. Vă aducem la cunoștință că amplasamentele pe care se execută lucrări, sunt predate constructorilor, care potrivit legislației în vigoare din domeniu, sunt direct răspunzători pentru felul în care își desfășoară activitățile.

Prin urmare, având în vedere aceste aspecte, afirmațiile din cuprinsul articolului, făcute publice ignorând aceste informații factuale, se dovedesc a fi neadevărate și sunt de natură să prejudicieze atât imaginea Consiliului Județean Dâmbovița, cât și pe a dumneavoastră.

Dacă aceste atacuri gratuite, care nu par a fi întâmplătoare, vor continua, instituția Consiliului Județean Dâmbovița își rezervă dreptul de a se adresa Instanței pentru a decide natura prejudiciilor aduse și aplicarea sancțiunilor corespunzătoare.

În speranța unei bune colaborări și pe viitor, avem rugămintea să respectați dreptul la viața privată, onoarea si reputația, precum și dreptul la propria imagine, principii în baza cărora furnizorii de servicii media au obligația să-și desfășoare activitatea.

În speranța că, pe viitor, veți verifica temeinic – înainte de publicare – veridicitatea informațiilor, vă rugăm să publicați punctul nostru de vedere integral.

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.