Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ambulanța sărbătorește 113 ani de existență. La mulţi ani salvatorilor de vieţi din Serviciul de Ambulanţă Dâmboviţa

Autor:

Data: 28 iulie 2019, 8:50

  •  
  •  
  •  

Pe data de 28 iulie este sărbătorită Ziua Națională a Ambulanței din România, un serviciu care a salvat numeroase vieți de-a lungul a 113 ani de activitate.

Poate acum este momentul cel mai potrivi de  a le transmite aprecirea şi un gând bun   eroilor de la  Ambulanţă, cu ocazia Zilei  Naţionale a Ambulanţei din România  ce este marcată, începând cu anul 2015, la 28 iulie.

Sunt în slujba vieţii şi intervin de fiecare dată când viața oamenilor este în pericol . Vorbim despre angajaţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Dâmboviţa a căror muncă presupune pricepere, rapiditate şi perseverenţă iar scopul lor este comun: să salveze vieţi.

Însă fiecare dintre ei are o responsabilitate. Şi acest lucru ni s-a confirmat de nenumărate ori .

Acest serviciu este primul la care românii apelează în situațiile critice, situații care pot face diferența în ceea ce privește viața proprie, viața celor dragi sau chiar și viața unor necunoscuți.

Ziua de 28 iulie are o semnificaţie importantă pentru Serviciile de Ambulanţă, prima ambulanţă  a apărut în 28 iulie 1906 din iniţiativa profesorului Nicolae Minovici. Echipajul era alcătuit din vizitiu şi sergenţi de oraş instruiţi de dr. Minovici. Deviza sub care a apărut acest serviciu a fost: „Totdeauna şi tuturor, gata pentru ajutor”.

Ambulanța sărbătorește 113 ani de existență.

Serviciul de Ambulanța  Dâmboviţa a căutat să se dezvolte și să se îmbunătățească în permanență pentru a se ridica la nivelul așteptărilor oamenilor, fiind vorba despre un serviciu în care până și o secundă poate face diferența în ceea ce privește viața unui om.

Pentru ziua de 28 iulie, Serviciul de Ambulanță din România va fi sărbătorit prin informarea publică cu privire la cele mai interesante informații din domeniu.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.