Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. S-a inaugurat Dispensarul în comuna Moroeni, investiţie cu bani de la bugetul local şi din sponsorizări

Autor:

Data: 28 iulie 2019, 18:16

  •  
  •  
  •  

Pentru  administraţia  din comuna  dâmboviţeană  Moroeni, condusă  de edilul  Laurenţiu Moraru, sănătatea cetăţenilor reprezintă  o prioritate  şi drept urmare , anul trecut, în luna octombrie a demarat proiectul privind realizarea unui dispensar modern în localitate  iar astăzi, investiţia  a fost finalizată  şi inaugurată.

De astăzi, 28 iulie 2019,  comunitatea din Moroeni   beneficiază de  un   dispensar nou, investiţie  realizată  cu  bani de la bugetul local şi  din sponsorizări, venite din partea  Fundației  Conservation Carpathia şi  societatea Advanced Green Land. Vorbim o investiţie  în valoare de 380.000 lei.

 La acest moment , noul dispensar beneficiază  de toate utilităţile dar şi mobilier , însă în săptămânile următoare un alt  sponsor  generos, HeidelbergCement România S.A., Fabrica de ciment Fieni, va dona aparatura medicală necesară în acest   dispensar modern.

 Edilul  Laurenţiu Moraru a ţinut  să inaugureze această investiţie  alături  de  cetăţenii comunei, preşedintele  CJ, Alexandru Oprea şi vicepreşedintele  Luciana Cristea,europarlamentarul  Rovana Plumb, deputaţii Claudia Gilia, Corneliu Ştefan şi  Marian Ţachianu, directorul CJAS Dâmboviţa, dr. Cornel Crăciun, primarii şi viceprimarii din  localităţile şi oraşele învecinate  dar şi alţi  invitaţi   de la PSD Dâmboviţa, Radu Popa,  Gabriel Olteanu, Sebastian Marin  şi nu în ultimul rând  a fost prezent Daniel Ghiță, primul luptător român care a intrat în K-1 World Grand Prix şi care se pare că va deveni cetăţean al comunei Moroeni.

 Un sobor de preoţi  a oficiat o slujbă  de sfinţire a dispensarului.

Edilul  Laurenţiu  Moraru  a ţinut  să puncteze un lucru foarte important şi anume că acum, în comună  există un dispensar modern şi speră că pe lângă unicul medic de familie pe care îl are şi alţi medici îşi vor  îndrepta  privirea către  Moroeni  şi vor veni să profeseze în localitate.

 Europarlamentarul Rovana Plumb a dat asigurări că va susţine  demersurile administraţiei de la Moroeni în ceea ce priveşte  atragerea medicilor de familie.

Nu în ultimul rând , preşedintele CJ, Alexandru Oprea  a ţinut să puncteze faptul că firma constructoare a dat dovadă de  seriozitate şi o investiţie care  avea ca termen  36 de luni, s-a terminat în mai puţin  de un an.  Totodată a felicitat administraţia locală dar şi pe sponsori.

 La final  a fost tăiată panglica inaugurală şi s-a vizitat  unitatea medicală.

 La nivelul comunei Moroeni , în cel mai scurt timp vor fi finalizate şi alte investiţii majore pentru comunitate.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.