Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Străzi asfaltate, pod nou, iluminat public modern, extindere reţea de apă şi în curând canalizare

Autor:

Data: 24 iulie 2019, 21:08

  •  
  •  
  •  

În primăvara anului  2016 , a mers din poartă în poartă  şi  le-a propus  concetăţenilor un proiect ambiţios: „Împreună construim viitorul comunei Răzvad !”.

Răzvădenii l-au girat  cu votul şi a ajuns în fruntea localităţii dar totodată   edilul  Emanuel Spătaru  şi-a luat angajamentul că va realiza investiţii  majore pentru comunitate,  care să contribuie radical  la dezvoltarea infracturii- drumuri asfaltate,poduri, şcoală,gradiniţă,dispensar,reţea de apă, canalizare, iluminat public modern.

La acest moment, se lucrează  la asfaltarea străzilor : Bisericii – Răzvad de Jos, Lt. Marinescu, ing. Bruneanu, strada Gării, Feţe şi DC 16 (drumul principal din satul Gorgota) .

Vorbim despre 8,8 km  de asfalt pe străzile: Bisericii(Răzvad de Jos) Fete, Gării, DC16 (Răzvad-Gorgota), Lt. Marinescu, Ing Bruneanu (tronsoanele din Aleea Mănaătirii), în valoare de 4 milioane lei finantat prin AFIR, măsura 7.2.

Şi  pe DJ 719, Răzvad- Târgovişte ce tranzitează comuna Răzvad  se execută ample lucrări de modernizare de către  CJ Dâmboviţa prin  LDP Dâmboviţa.

La nivelul comunei Răzvad a fost  finalizată o altă investiţie importantă cu  finanţare  prin AFIR.  Este vorba  despre podul de pe strada Poiana Mare, sat Gorgota.Proiectul are o valoare  de aproximativ 600.000 de lei   prin AFIR

Lucrările la extinderea  rețelei de apă potabilă  în satul Gorgota  sunt  aproape de finalizare. Proiectul privind  extinderea sistemului de alimentare cu apă în satul Gorgota , este unul dintre proiectele cu finanțare prin PNDL 2. Este vorba  despre  realizarea sistemului de alimentare cu apă  în satul Gorgota, un proiect în valoare de 5.523.527.8 lei.

În cadrul proiectului s-au realizat  8 km de reţea de apă,  o stație de tratare a apei , un rezervor de 250 de metri cubi care în situații de avarii va asigura furnizarea apei potabile.  Nu în ultimul rând,  investiția vizează și relizarea branșamentelor  gratuite a tuturor   gospodăriilor  la rețeaua de apă iar  citirea consumului de apă  se va face  de  la distanță prin transmisie radio.

 În luna august  vor demara şi lucrările  la proiecul “Extindere Rețea de Canalizare în Valea Voievozilor și Răzvad” inclusiv branșamente la limita de propietate în valoare de 12,7 milioane lei finanțat prin PNDL.

 Chiar dacă   s-a întârziat din cauza birocraţiei, în luna august , cel mai sigur, vor începe şi   lucrările  ce vizează reabilitarea, modernizarea și dotarea Școlii Valea Voievozilor.  Investiţie finanţată  prin PNDL II, lucrările acestui proiect sunt în valoare de 1.615.145,91 lei, cu o durată de execuție de 12 luni.

De la preluarea mandatului, 27 iunie 2016,  primarul Emanuel Spătaru, viceprimarul Ionela Șerban, Consiliul Local Răzvad și aparatul Primăriei au muncit în fiecare zi cu încredere și determinare pentru a rezolva cât mai multe din  problemele comunității iar rezultatele se văd.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.