JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

LUCRĂRI PROGRAMATE PE DOUĂ ARTERE IMPORTANTE

Autor:

Data: 24 iulie 2019, 17:50

COMUNICAT DE PRESĂ

Primăria Târgoviște anunță participanții la traficul rutier că în seara aceasta, începând cu ora 19.00,  sunt programate lucrări de asfaltare la ieșirea din oraș, către comuna Ulmi, în zona benzinăriei Mol.

De asemenea, tot în această seară, începând cu ora 20.00, angajații Companiei de Apă Târgoviște – Dâmbovița vor executa lucrări de reparații la o conductă principală de alimentare cu apă, situată pe Bulevardul I.C. Brătianu din municipiu, în zona sensurilor giratorii dintre intersecția cu Bulevardul Regele Carol I și intersecția cu strada Colonel Dumitru Băltărețu.

Pe de altă parte, în contextul finalizării turnării primului strat de asfalt pe strada Mihai Bravu, vă anunțăm că joi, 25 iulie, începând cu ora 08.30, vor fi executate lucrări de ridicare la cotă a căminelor de canalizare și a gurilor de scurgere pe această arteră, urmând ca stratul doi de asfalt să fie turnat până la sfârșitul acestei săptămâni.

Având în vedere aceste aspecte, vă rugăm să evitați, pe cât posibil, deplasarea pe aceste artere rutiere, în intervalele orare menționate.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google