Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Au dăruit surprize dulci și au primit în schimb zâmbete și îmbrățișări

Autor:

Data: 20 iulie 2019, 16:27

  •  
  •  
  •  

Şi în comuna dâmboviţeană Cojasca, munca  copiilor cu rezultate școlare remarcabile  dar şi a cadrelor didactice  care i-au pregătit,   a fost pe delin   răsplătită .

30 de elevi și cadre didactice  au beneficiat  de tabără la Căprioara în judeţul Dâmbovița.

Deputatul Claudia Gilia şi edilul Gheorghe Victor au fost în mijlocul copiilor  unde le-au oferit daruri : “ Puterea exemplului este cea mai bună lecție de viață!
Am participat cu mare drag alături de primarul comunei Cojasca, dl. Gheorghe Victor, la întâlnirea cu cei 30 de elevi și cadre didactice care se află în tabăra Căprioara din Județul Dâmbovița. Împreună le-am dăruit surprize dulci și am primit în schimb zâmbete și îmbrățișări.
Este vorba de elevi de gimnaziu care au avut rezultate foarte bune la învățătură și de profesorii lor care s-au implicat în activitățile școlare și extrașcolare.


Am cunoscut elevi și profesori excepționali. 
Am apreciat gestul domnului primar de a se implica în susținerea școlii, în recunoașterea și premierea performanței. Ne-a arătat că o comunitate poate crește prin eforturile tuturor membrilor săi. Comuna Cojasca are cu ce se mândri: o generație tânără bine educată, profesori implicați și un primar responsabil și generos.
Le-am spus copiilor că fiecare notă de 10 înseamnă o cărămidă la construcția unei vieți mai bune pentru ei și pentru părinții lor. Trebuie să știe că în viață reușesc oamenii care muncesc cinstit, care învață și care-și găsesc talentul. Fiecare dintre ei are câte un talent: unii știu să deseneze frumos, alții să învețe poezii, unii sunt pasionați de matematică, iar alții au abilități tehnice sau IT foarte bune. Fiecare va putea să-și dezvolte talentul dat de Dumnezeu și să-și croiască un drum frumos în viață.
I-am încurajat să se implice în activități extrașcolare, să se implice ca voluntari în organizațiile care îi pot ajuta să-și descopere și să-și cultive talentul, să-i asculte și respecte pe profesori și pe părinți. Doar prin ajutorul oferit altor organizații non-profit sau comunității, se vor ajuta și pe ei înșiși.
Am încredere că noua generație va fi una puternică, una implicată în activitățile comunității și că țara va fi pe mâini bune! Tot ceea ce trebuie să facem în acest moment pentru ei este să-i sprijinim și să le arătăm că avem încredere în forțele lor!
Îl felicit pe domnul primar al comunei Cojasca pentru generozitate, pentru implicare, dar și pe cadrele didactice care îi însoțesc pe copii, profesor Jeanina Loredana Petre, profesor Irina Chițu, profesor Vulpescu Cateluța și profesor Oana Mariana.’’,a declarat deputat Claudia Gilia.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.