Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Trei zile, oraşul Găeşti este în sărbătoare

Autor:

Data: 19 iulie 2019, 19:08

  •  
  •  
  •  

Pe 20 iulie, Sfântul Ilie este cinstit de creştini, însă pentru găeşteni această zi are dublă semnificaţie, se sărbătoresc şi Zilele oraşului Găeşti.

  De pe 19 iulie şi până duminică, 21 iulie,timp de trei  zile, Găeştiul este în sărbătoare. Evenimentul include spectacole de muzică uşoară şi populară, activităţi culturale şi religioase.

Deschiderea oficială a evenimentul a  avut loc vineri ,19  iulie, în prezenţa primarului Gheorghe Grigoare şi a  viceprimarului   Ion Untărescu.

Nu au lipsit nici invitaţii, preşedintele CJ, Alexandru Oprea,vicepreşedinţii CJ, Luciana Cristea şi Alin Manole, deputatul PSD, Carmen Holban, consilierul  judeţean  Claudiu Popescu, consilierii judeţeni PNL, Gabriel Grozavu şi Gabriel Plăiaşu.

Preoţii din oraş au ţinut o slujbă religioasă după care au transmis şi un scurt mesaj. Şi edilul Gheorghe Grigoare a ţinut să transmită urbei pe care o conduce un mesaj.  Nu au  lipsit  nici mesajele invitaţilor

Tradiția premierii cuplurilor din oraşul  Găeşti care aniversează 50 și 60 de ani de căsnicie, a continuat și în acest an. Au fost premiate 34 de cupluri care au ajuns la această performanță, fiind felicitate în cadrul unei ceremonii .

Cuplurile au primit câte o diplomă și un premiu pentru fidelitate. Ca de fiecare dată când au loc astfel de ceremonii, primarul a adresat seniorilor un cuvânt de mulțumire pentru tot ceea ce au făcut de-a lungul timpului, pentru susținerea și promovarea valorilor familiei.

 Mari artiști români vor concerta pe durata zilelor  de sâmbătă şi duminică, dedicate orașului.

Antonia, Vunk, DJ Proiect, Nicole Cherry,  Maria Cârneci, DJ Emil Lassaria, Simona Nae, Maria Neagu, Ani Crăciun și mulți alții  vor încânta publicul găeștean, într-un maraton de evenimente pregătit de Primăria Găești. Pentru recitalurile marilor artiști, Primăria Găesti va mai oferi un târg culinar, parc de distracții și foc de artificii.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.