Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Atmosferă de vis la Fieni, în ultima seară a Zilelor Orașului

Autor:

Data: 15 iulie 2019, 0:46

  •  
  •  
  •  

O  ultimă seară magică  de Zilele oraşului Fieni. Parcul  Central din Fieni a fost  neîncăpător  şi în ultima zi a manifestărilor dedicate Zilelor  oraşului Fieni.

Miile de spectatori i-au aşteptat cu nerabdăre  pe aritiştii renumiţi.  Spectacolul  a fost deschis de Loredana Streche.  Cu mic, cu mare, spectatorii  s-au încins în horă. Atmosfera de petrecere a fost   întreţinută  de Nicoleta Voicu.

A urmat un moment mult aşteptat, premierea echipelor   câştigătoare  în cadrul Cupei la Fotbal,activitate cu tradiţie în cadrul Zilelor oraşului Fieni. Înmânarea diplomelor  s-a făcut în prezenta viceprimarului Gheorghe Secăreanu.

 Petrecea a continuat , însă de acestă dată pe ritmurile  lui Valentin Dinu.  Surpriza  serii  a fost Anda Adam. La fel ca și în anii precedenți,  la finalul  petrecerii , toţi  locuitorii oraşului Fieni s-au  bucurat pe deplin de un foc de artificii.

De la Zilele oraşului nu au lipsit sponsorii Heidelberg Carpatcement- Fabrica de ciment, Carmeuse- Fabrica de var, G&B Building Engineering Srl, Steaua Electrica – Ormaligth- Fabrica de becuri, Europan Prod SRL, Ropan SRL, Aprozar II Gavrila Ion, Alina Fashion Marchet- Magazinul chinezesc, NID Service Srl, Strict Ebi Srl ( Raul ) ,Notar public Suditu Cezar, care au susţinut Primăria şi Consiliul Local Fieni  în organizarea Zilelor oraşului Fieni.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.