Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Zilele oraşului Fieni au continuat cu momente speciale, emoţionate şi de recunoştinţă

Autor:

Data: 14 iulie 2019, 16:01

  •  
  •  
  •  

Cea de-a doua zi de sărbătoare  a oraşului Fieni  a  început  cu un eveniment deosebit, ședința festivă a Consiliului Local,  găzduită  de Centrul de Cultură „Mihail Lupescu”. 

Au fost momente speciale, de  recunoștință,de prețuire,dedicate oamenilor de valoare ai orașului care au contribuit la dezvoltarea culturală, educațională, administrativă a urbei. 

Oficiile  de gazdă  au fost făcute   de  primarul  Iulian Tătulescu, viceprimarul Gheorghe Secăreanu,consilierii locali și  secretarul  oraşului Fieni.

Primarul  Iulian  Tătulescu i-a asigurat pe toţi  locuitorii oraşului  Fieni că, prin efortul comun, oraşul se va dezvolta continuu şi va asigura cele mai bune condiţii de trai.

 S-au acordat diplome de excelență și titluri de „Cetățean de Onoare” unor membri de vază ai comunității, în special educatori, cadre medicale care au format multe generații de tineri și  care au fost şi sunt în permanenţă  la datorie în folosul urbei. Au fost, de asemenea, premiate cuplurile care au implinit 50 de ani de căsătorie, dar și cadrele didactice pensionare, care s-au retras din activitate, dar au continuat să sprijine actul educațional.

 Nu în ultimul  rând au fost  recompensaţi elevii cu rezultate foarte bune la învățatură, la concursuri, olimpiade județene și naționale.

Cuvinte frumoase şi de angajament a avut şi preşedintele CJ, Alexandru Oprea,prezent la manifestările  de la Fieni.

 Şi deputatul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan  i-a asigurat pe locuitorii orașului că va fi alături de ei pentru a realiza împreună toate proiectele şi programele asumate pentru dezvoltarea continuă a oraşului.

De la eveniment nu au lipsit   deputatul Claudia Gilia, deputatul Carmen Holban,vicepreşedintele CJ, Alin Manole,consilieri judeţeni.

După şedinţa festivă, autorităţile  locale alături de oficialii  de la judeţ  au plecat într-o  procesiune pe muzică  de fanfară   către Monumentul Eroilor Fieni.S-a adus  un omagiu și celor care s-au jetfit pe câmpul de luptă  printr-o slujbă de Te Deum, urmată de depuneri de coroane.

Sărbătoarea orașului Fieni  se încheie duminică seară cu un spectacol extraordinar şi un foc de artificii. De la Zilele oraşului nu au lipsit sponsorii: Heidelberg Carpatcement- Fabrica de ciment, Carmeuse- Fabrica de var, G&B Building Engineering Srl, Steaua Electrica – Ormaligth- Fabrica de becuri, Europan Prod SRL, Ropan SRL, Aprozar II Gavrila Ion, Alina Fashion Marchet- Magazinul chinezesc, NID Service Srl, Strict Ebi Srl ( Raul ) ,Notar public Suditu Cezar care au susţinut Primăria şi Consiliul Local Fieni  în organizarea Zilelor oraşului Fieni.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.