Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputatul Corneliu Ştefan: Cele șase luni de Președinție a Consiliului Europei, asigurate de țara noastră, au reprezentat un succes

Autor:

Data: 12 iulie 2019, 22:05

  •  
  •  
  •  

După șase luni, România a încheiat președinția Consiliului Uniunii Europene, iar evenimentul a fost marcat printr-un concert defășurat la Ateneul Român din Capitală. Mai mulți oficiali, printre şi foarte mulţi parlamentari, cum ar fi şi deputatul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan au luat parte la ceremonie.

A fost un mandat marcat în care România și-a dovedit puternicul atașament față de valorile europene și a lucrat pentru consolidarea marelui proiect european, pentru o Uniune a cetățenilor, a libertăților, a eforturilor și a forțelor noastre comune.

” Guvernul României, prin ministerele implicate, a demonstrat că știm să facem față problemelor de la nivelul Uniunii, am știut să gestionăm toate dosarele și situațiile apărute, deși contextul politic și economic european, mondial, nu a fost unul favorabil, fiind încărcat de neprevăzut.

În ciuda celor care erau convinși că nu putem face față acestui mandat, provocărilor apărute,România  a performat, a arătat Europei, lumii întregii până la urmă, că știe să lucreze consecvent, calculat, în mod profesionist, pentru consolidarea proiectului european, pentru drepturile și libertățile cetățenilor UE.

Rezultatele au fost excelente – 90 de dosare închise chiar din primele trei luni. Organizarea a 2.500 de reuniuni.

Am militat și activat în toate domeniile, de la întărirea frontierelor externe, combaterea schimbărilor climatice, inovare și digitalizare la consolidarea uniunii economice și monetare, pentru întărirea rezistenței economiei europene în cazul situațiilor de criză.

Trebuie să fim cu toții mândri de această performanță prin care am demonstrat că suntem atașați valorilor europene și știm să răspundem prompt misiunilor ce ne sunt încredințate. “, a punctat deputatul Corneliu Ştefan

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.