Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Preşedintele Alexandru Oprea nu s-a dus la CJ să taie frunză la câini şi este preocupat de problemele judeţului

Autor:

Data: 9 iulie 2019, 11:43

  •  
  •  
  •  

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea   caută soluţii  pentru a rezolva problemele cu care se confruntă   judeţul. 

În cadrul unei  conferinţe de presă , şeful judeţului  a spus că sunt foarte multe probleme și a mai  ţinut să sublinieze faptul  că nu s-a dus la CJ să taie  frunză la câini. În ultimele zile, preşedintele CJ, Alexandru Oprea   a mers pe la mai multe ministere  unde a purtat o serie de discuţii şi s-a întors şi cu    veşti bune.

Una dintre veştile bune este legată de  noul stadion din zona UM  Gară, în urma discuţiilor purtate  cu cei  la CNI.

În perioada următoare, investiţia urmează a fi actualizată şi într-o şedinţă interministerială, cu participarea Ministerului Finanţelor Publice, sub coordonarea CNI SA, iar după avizarea interministerială, CNI va iniţia procedurile de achiziţie a realizării studiului de fezabilitate.

Preşedintele  CJ, Alexandru Oprea a fost  şi  la Ministerul Societății Informaționale unde s-au purtat discuţii  despre  celor două proiecte  ce vizează registrele agricole pe zonele Moreni și Șotânga.

Aplicațiile aflate la dispoziția unităților administrativ teritoriale sunt funcționale. Partea de mentenanță funcționează. Mai  sunt anumite probleme legate de modul în care angajații administrațiilor publice locale înțeleg să utilizeze aceste aplicații. De asemenea , preşedintele a discutat  şi despre  clădirea Poștei Române de la Gară aflată într-o stare de degradare avansată

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.