Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Complexul Turistic de Natație Târgoviște găzduiește pentru al treilea an consecutiv, Campionatul Național de Cadeți

Autor:

Data: 9 iulie 2019, 11:31

  •  
  •  
  •  

Bazinul Olimpic din cadrul Complexului Turistic de Natație Târgoviște a devenit  deja locația preferată pentru marile concursuri naționale de înot.  La sfârşitul acestei săptămâni, Complexul Turistic de Natație Târgoviște găzduiește pentru al treilea an consecutiv,  Campionatul Național de Cadeți.

Este concursul oficial de înot cu cel mai mare număr de participanți, 390 de sportivi, găzduit de Complexul Turistic de Natație Târgoviște, care concentrează cei mai buni cadeți (12-14 ani) din România. Organizatorii sunt  Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, Primăria Municipiului Târgoviște și Complexul Turistic de Natație. 

 Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, Camelia Potec, preşedintele Federației Română de Natație și Pentatlon Modern şi directorul  Complexului Turistic de Natație Târgovişte, Ciprian Prisăcaru  au susţinut o conferinţă de presă  în cadrul căreia au fost oferite detalii  importante  despre Campionatul Național de Cadeți.

 Edilul Cristian Stan  a ţinut   să puncteze şi câteva detalii  despre Programul educational „Înotăm la ora de educație fizică”, ce va fi implementat în premieră  la Târgovişte.    Începând cu noul an școlar, Primăria Municipiului Târgoviște, prin Direcția Complex Turistic de Natație, oferă în mod gratuit, profesorilor și elevilor din comunitate, posibilitatea de a desfășura ora de educație fizică la Bazinul Olimpic, după un program în prealabil stabilit și aprobat.

 Camelia Potec a ţinut să precizeze că Programul educational „Înotăm la ora de educație fizică” ce va fi implementat la Târgovişte, este unic în România şi speră să fie implementat cu succes.

 Directorul  Complexului Turistic de Natație Târgovişte, Ciprian Prisăcaru   a dat asigurări că   la Complexul Turistic de Natație se fac toate eforturile   pentru   menţinerea şi dezvoltarea infrastructurii  la cele mai înalte  standarde.

 În final, edilul Cristian Stan  nu a ezitat să le adreseze târgoviştenilor  invitaţia de a veni la Complexul Turistic de Natație Târgovişte.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.