Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

DEZVĂLUIRI DESPRE PERSONAJUL “BĂTAIE DE JOC’’

Autor:

Data: 5 iulie 2019, 15:32

  •  
  •  
  •  

Deşi   nu am  vrut  să cred   că într-o instituţie   cu rol decizional privind bunul mers al judeţului, unii reprezentanţi ajunşi în scau cu votul cetăţenilor  pe care trebuie  să-i reprezinte cu demnitate şi bună credinţă , îşi fac propriile jocuri ,  însă,de la o zi la alta, mi se adeveşte  acest lucru  şi anume  că interesul  personal, imaginea şi scanul călduţ  sunt mai presus decât   orice.  Motto-ul  acestui  personaj  este foarte clar – “BĂTAIE DE JOC” .

Nu pot să cred  că  acest   personaj “BĂTAIE DE JOC”,   care a rămas  neclintit  pe scanul călduţ  chiar dacă mai marii lui au fost  schimbaţi  după cum a bătut  vântul,taie şi spânzură  peste mai marele intituţiei, pe care cu siguranţă   vrea cu orice preţ să-l destabilizeze chiar dacă   dă impresia că îi este apropiat. 

Acest personaj   alături de alte personaje-piţipoance,  nu fac nimic altceva decât a pune beţe în roate  unui om care îşi doreşte cu adevarat  să pună umărul la bunul mers al judeţului. 

Pentru încă odată  mi s-a confirmat  că în această instituţie ,  proverbul “ Când pisica nu-i acasă, joacă şoarecii pe masă” şi-a spus cuvântul  joi ,4 iulie 2019.

VOM REVENI CU UN AMPLU MATERIAL DESPRE  JOCURILE,AFACERILE  ŞI INTERESELE  PERSONAJULUI “BĂTAIE DE JOC”   PE CARE LE FACE ATÂT ÎN INSTITUŢIA PE CARE O  REPREZINTĂ  DAR ŞI PRIN UNELE LOCALITĂŢI  DIN SUDUL JUDEŢULUI DÂMBOVIŢA .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.