Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Spitalul Județean de Urgență Târgovişte are o stație nouă de producere de oxigen. În curând şi Secţia de Boli infecţioase va fi reabilitată

Autor:

Data: 1 iulie 2019, 14:12

  •  
  •  
  •  

Conducerea CJ Dâmboviţa, autorităţile  centrale dar şi echipa managerială a Spitalului Judeţean  de Urgenţă  Târgovişte , au făcut  front  comun şi  îşi dau tot interesul  în ceea ce priveşte creșterea calitativă a serviciilor medicale.

Spitalul Județean de Urgență din Târgovişte, Dâmbovița, are de vineri, 28 iunie 2019, o stație nouă de producere de oxigen, realizată de CNI printr-o investiție cu o valoare de 3,17 milioane lei.

Clădirea stației, recepționată  are o suprafață de 118.40 mp, a fost construită de la zero iar de stația de oxigen beneficiază toți cei 890 de pacienți din cele 25 de secții și compartimente.  

Chiar  preşedintele CJ, Alexandru Oprea   a ţinut să facă câteva precizări pe acest subiect ,  afirmând  faptul  că CNI continuă să investească în sănătate, în unităţile spitaliceşti  din  Dâmboviţa, un exemplu  concret  fiind  obiectivul de investiții “Construire stație producere oxigen în incinta Spitalului Județean de Urgență Târgoviște”,  recepţionat la sfârşitul  săptămânii trecute.

Necesitatea și oportunitatea acestei investiții sunt evidente, dat fiind faptul că ulterior implementării stației de oxigen, cheltuielile spitalului vor fi reduse considerabil, unitatea medicală beneficiind de o instalație proprie de producere a oxigenului.

Demersuri susţinute  la CNI pentru  reabilitarea, modernizarea şi extinderea Secţiei boli infecţioase

Preşedintele CJ, Alexandru Oprea  nu a omis să amintească faptul că  a avut o serie de discuţii cu reprezentanţii  CNI  şi în privinţa urgentării  demersurilor în vederea  obţinerii finanţarii pentru obiectivul de investiţii “Reabilitare, modernizare şi extindere Secţie boli infecţioase” din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte. 

Clădirea a fost construită în anul 1940 și necesită lucrări de modernizare, consolidare şi extindere pentru a funcționa în parametrii optimi şi a corespunde normativelor in vigoare.  Concret, vorbim  de o investiţie  aproximativ  6.000.000 lei .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.