Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

În CLM Târgovişte s-a aprobat demolarea stadionului Eugen Popescu în vederea reabilitării şi modernizării

Autor:

Data: 28 iunie 2019, 11:42

  •  
  •  
  •  

Joi,Consiliul Local Municipal Târgovişte s-a reunit în şedinţă  ordinară. Pe ordinea de zi au fost mai multe proiecte de hotărâre  ce au viziat investiţii importante  pentru municipiul Târgovişte.  

Punctele 14 şi 15 de pe ordinea de zi au vizat proiectul de investiţii –  Reabilitarea şi modernizarea stadionului municipal Eugen Popescu. 

Primarul Cristian Stan  a ţinut să facă câteva precizări legate de această investiţie având în vedere  că a devenit un subiect de dispută politică.  Foarte clar şi răspicat, edilul a spus că  orgoliile politice ar trebui lăsate de o parte şi această problemă să fie tratată cu maximă seriozitate ce are ca scop final comunitatea târgovişteană.

 Edilul a spus că  stadionul municipal Eugen Popescu va fi  reabilitat complet, peste 70-80% din investiţie fiind făcută de la temelii. Practic, putem vorbi de un stadion nou .

Acest stadion va corespunde cerinţelor FRF.  Astfel, consilierii municipali au votat  aprobarea documentaţiei tehnice  în vederea obţinerii  autorizaţiei  de desfiinţare –demolare a  actualului stadionul Eugen Popescu pentru a putea fi demarat proiectul nou de reabilitare şi modernizare a stadionului municipal Eugen Popescu. 

Edilul  Cristian Stan a ţinut să informeze atât aleşii locali cât şi pe cetăţenii municipiului că  demolarea se face de către firma din subordinea primăriei –Municipal Construct iar toate materiale rezultate  din demolare vor fi valorificate.

De exmplu,betonul şi molozul vor fi prelucrate şi folosite la terasamente iar  fierul vechi rezultat din demolare  va fi valorificat la o firmă specializată iar banii se întorc către noul proiect.

Punctul  15 de pe ordinea de zi  a vizat proiectul de hotărâre  privind trecerea din domeniul public  în domeniul  privat al municipiului Târgovişte  în vederea scoaterii  din funcţiune  şi casarea  unor bunuri  din cadrul stadionului municipal Eugen Popescu,proiect votat în unanimitate.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.