Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Primăria Târgovişte demarează procedura de expropriere pentru cauză de utilitate publică a imobilului Casa de Cultură a Sindicatelor

Autor:

Data: 27 iunie 2019, 20:15

  •  
  •  
  •  

Nu trebuie să ascundem faptul că  la nivelul municipiului Târgovişte  a existat şi există nevoia unui spaţiu  în care arta, sub toate formele ei ,să-şi găsească locul.  

Astfel, administraţia târgovişteană condusă de edilul Cristian Stan, are pe lista priorităţilor de investiţii şi realizarea  unui Centru cultural multifuncţional, adică un spaţiu unde să se poată desfăşura  toate evenimentele culturale  ale municipalităţii iar  autorităţile s-au orientat  la   un proiect  privind  reabilitarea, modernizarea şi reconversia funcţională  a Casei de Cultură  a Sindicatelor.

Casa Sindicatelor   pe lângă faptul că  se degradează pe zi ce trece , la acest moment se confruntă şi cu  incertitudinea titularului  dreptului de proprietate. 

Trebuie ştiut un lucru, Casa Sindicatelor  nu este în proprietatea  primăriei.  Autorităţile au  epuizat toate demersurile de a da de urma proprietarului.

Drept urmare, în cadrul şedinţei ordinare  a Consiliului Local Municipal Târgovişte de joi, 27 iunie 2019, consilierii municipali au votat în unanimitate   proiectul de hotărâre   care declanşează  procedurile  prevăzute de Legea  255 pe 2010  privind exproprierea  pentru cauză de utilitate publică  a imobilului Casa  de Cultură  a Sindicatelor.

În acest context, iniţierea unui  proiect de reabilitare, modernizare şi reconversie funcţională  a Casei de Cultură  a Sindicatelor, prin declararea lui ca proiect  de utilitate publică locală  ar fi o şansă de a salva clădirea de la ruină  şi de a fi readus  în circuitul cultural, un lucru important pentru comunitatea târgovişteană.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.