Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primul proces online de bugetare participativă, lansat la Târgovişte

Autor:

Data: 21 iunie 2019, 11:45

  •  
  •  
  •  

Primăria  Târgovişte  le propune  târgoviştenilor implicarea activă în procesul de luare a deciziilor în ceea ce priveşte viitoarele proiecte ale municipalităţii, fiind vorba despre o acţiune democratică de deliberare şi decizie pentru stabilirea modalităţii optime de cheltuire a unei părţi din bugetul local.

Primăria  Târgovişte a lansat  primul proces   online de bugetare participativă o formă de respect pentru târgovişteni care plătesc taxe şi impozite locale şi care pot decide cum se cheltuiesc banii în interes public.

În perioada 1 iulie-31 iulie ,  târgoviştenii  pot propune proiecte pentru oraş prin intermediul platformei www.târgovişte-decide .ro, care trebuie să se încadreze în domenii precum alei, trotuare şi zone pietonale, mobilitate, accesibilitate şi siguranţa circulaţiei, spaţii verzi şi locuri de joacă, amenajare spaţii publice – mobilier urban, iluminat public, infrastructură educaţională şi culturală, oraşul digital. 

Trei  proiecte care obţin cel mai mare număr de voturi vor fi implementate de către Primăria  Târgovişte. Valoarea maximă a bugetului estimat pentru fiecare proiect este de 400.000 lei.

Prin acest proces de bugetare participativă online, municipalitatea urmăreşte implicarea directă în luarea deciziilor privind proiectele oraşului a tuturor celor care locuiesc, muncesc sau studiază în Târgovişte şi au cel puţin 18 ani.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.