Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Radiografia activităţii CJ Dâmboviţa în primele două luni de la preluarea conducerii de către preşedintele Alexandru Oprea 

Autor:

Data: 20 iunie 2019, 11:57

  •  
  •  
  •  

Preşedintele CJ, Alexandru Oprea şi vicepreşedinţii Luciana Cristea şi Alin Manole  au susţinut o conferinţă  de presă în cadrul căreia au fost abordate o serie  de subiecte strict legate  de activitatea  Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

În primul rând , preşedintele CJ, Alexandru Oprea a vorbit  despre investiţiile pe PNDL atât de la nivelul  CJ cât şi de la nivelul UAT-urilor.

 Fără reţineri,  preşedintele CJ, Alexandru Oprea a spus că  nu este mulţumit de  sumele decontate până în prezent, şi asta pentru că  la foarte multe obiective nu se lucrează.

 Nu a ezitat să abordeze şi subiectul legat de aprobarea repartizării pe unități administrativ-teritoriale a sumei corespunzătoare cotei de 7,5% din impozitul pe venit. Suma totală de repartizat   este de 28,4 milioane lei.  Cel mai probabil , în următoarea săptămână, după discuţiile programe cu edilii, va avea loc o şedinţă  extraordinară  pe acest subiect. 

Preşedintele CJ, Alexandru Oprea  a dat asigurări că fiecare primărie  va primi o sumă de bani.  Nu a omis să atragă  atenţia şi acelor primari  care au cerut bani pentru cheltuieli de funcţionare , subliniind faptul că edilii ar trebui să pună mai mult accent pe gradul  de  încasare  a taxelor şi impozitelor locale.

 Un alt  subiect a fost legat de ultima întâlnire pe care a avut-o  cu reprezentanţii CNI, unde au fost abordate  subiecte legate  investiţii precum conducta de apă   a oraşului Fieni, investiţie în mare impas şi asta pentru că firma constructoare a intrat în faliment, realizarea stadionului  de la Târgovişte  şi investiţia legată  de  Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.