Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Decizie şoc în PSD Dâmboviţa. Corneliu Ştefan vorbeşte despre divizarea PSD Dâmbovița pe zone, pe grupuri de interese şi totodată şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte executiv

Autor:

Data: 20 iunie 2019, 18:17

  •  
  •  
  •  

Liniștea și  stabilitatea  în  cadrul PSD Dâmbovița, lipsesc cu desăvârșire. Chiar  dacă  se încearcă  mascarea  nemulțumirilor  în rândul  social-democraților dâmbovițeni, astăzi, deputatul  Corneliu Ștefan  care deținea  și  funcția de președinte executiv al PSD Dâmbovița, a ieșit  public într-o  conferință  de presă   unde și-a exprimat nemulțumirile față de modul în care a fost condusă  organizația  județeană în  ultimele  trei luni.

Mai mult, deputatul Corneliu Ștefan  și-a anunțat public și  demisia din funcția de președinte executiv al PSD Dâmbovița. A spus clar și  răspicat  că va rămâne în partid și  nu va mai tolera  dezbinarea partidului.

Demisia a avut la bază și o serie de argumente, lipsa de comunicare în interiorul partidului, pierderea contactului cu cetățeanul și  divizarea organizației PSD Dâmbovița  pe zone, pe grupuri  de interese, un joc periculos care a dus la destabilizarea  organizației.

În cadrul PSD Dâmboviţa nu se respectă statutul, ceea ce nu putem avea pretenţia la o organizaţie serioasă.

Ultima abatere de la statut a avut loc , luni, 17 iunie 2019,în Comitetul Executiv , când s-a suplimentat numărul de vicepreşedinţi în cadrul PSD Dâmboviţa, şi înainte fiind nestatutar, o spun în calitate de preşedinte executiv şi de membru al PSD Dâmboviţa.

Şi ca titlu de recompensă, am promovat coordonatorul de campanie în funcţia de vicepresedinte după o campanie la nivelul judeţul Dâmboviţa, în care PSD a obţinut cel mai slab scor politic în istoria organizaţiei. Al doilea motiv este plasarea în funcţii cheie şi poziţii de strategii politice în cadrul PSD Dâmboviţa a unor persoane pe care noi, PSD Dâmboviţa, i-am bătut în toate bătăliile politice , oameni care au distrus organizaţiile PDL,PNL, UNPR din judeţul Dâmboviţa.

 Al treilea motiv din interiorul organizaţiei, dublarea tuturor structurilor de conducere din cadrul PSD Dâmbovița, sub stricta îndrumare a echipei de coordonare de campanie la nivelul PSD Dâmboviţa. Divizarea organizației PSD Dâmbovița, chiar și la nivel declarativ în cadrul organizației, pe zone, pe oameni, pe grupuri de interese, acesta fiind cel mai periculos joc care se putea face pentru destabilizarea organizației PSD Dâmboviţa, una dintre cele mai puternice organizaţii din ţară.

Comunicarea în afara partidului și în partid , cel mai important, nu a existat în această perioadă.

Organizarea defectuoasă a mitingului în municipiul Târgoviște, fapt pentru care am pierdut un  număr semnificativ de voturi și în municipiul Târgovişte și la nivelul județului Dâmboviţa , organizare în care nu a fost implicată nicio persoană de la nivelul de conducere a PSD Dâmbovița, Biroul Permanent PSD Dâmboviţa nu a fost implicat în organizarea acestui miting, eu ca preşedinte executiv nu am ştiut absolut nimic.

Din rezultatul alegerilor din 26 mai se pare că noi, cei din PSD Dâmbovița, nu am înțeles absolut nimic, dovadă avem la ultimul CEX de săptămâna aceasta, în care am luat măsuri contrare votului pe care cetățenii dâmbovițeni ni l-au acordat pe 26 mai. O altă
măsură pe care vreau să o aduc în atenţia opiniei publice şi foarte importantă pentru un partid politic . Nu poate să vină să ne dea un sfat de campanie o persoană care nu a mers un minut pe jos în campanie, nu poate să vină să ne dea un sfat de campanie o persoană care nu a coordonat o campanie în viața lui. Legat de acest mesaj, vreau să spun foarte clar, PSD Dâmbovița este al pesediștilor dâmbovițeni, este al oamenilor, al românilor și  nu voi lăsa niciodată ca PSD Dâmbovița să fie al unei găști care vrea să controleze partidul.

Un alt lucru extrem de grav la nivelul organizaţiei noastre, s-au format echipe din interiorul și din exteriorul partidului pentru a urmări colegi de partid, ceea ce nu s-a întâmplat niciodată în istoria organizației PSD Dâmbovița. S-au creat grupuri de presiune în cadrul PSD Dâmboviţa, care amenință primarii, consilierii locali, consilierii județeni și chiar și alte persoane fără determinare politică la nivelul județului nostru.

Tot aceste echipe fac discuții în cadrul organizației noastre și la nivelul județului Dâmboviţa, total nestatutare, despre proiecte de investiții din județul nostru , aceste discuții fiind făcute de oameni care nu au nicio calitate în partidul nostru sau în statul român.

Referitor la aceste aspecte, astăzi, 20 iunie, îmi înaintez demisia din funcția de președinte executiv al PSD Dâmbovița și fac următoarele precizări: rămân membru PSD Dâmbovița, obiectivul meu principal este acela de a lupta cu toți pesediștii pentru toate obiectivele de la nivelul județului nostru și pentru a lupta pentru mandatul pe care mi l-au încredințat dâmbovițenii.

Pe această cale fac un apel către toți membrii PSD și către toți dâmbovițenii să facem o echipă serioasă la nivelul organizaţiei PSD Dâmbovița, o echipă puternică pentru județul nostru și să aibă un singur obiectiv: județul Dâmbovița.

Îmi rezerv dreptul de a comunica public opiniei publice tot ceea ce se întâmplă în cadrul organizaţiei PSD Dâmbovița și vă asigur pe această cale că voi ține conferințe de presă,ceea ce nu s-a mai întâmplat de mult în cadrul organizaţiei noastre, de la acest pupitru din sediul de partid, nu din altă parte, ori de câte ori va fi nevoie, în calitatea mea de membru al PSD Dâmbovița de 18 ani, membru al PSD care a plecat de jos și mă mândresc cu această calitate, am plecat de lipit de afișe, simplu membru, vicepreședinte al Organizației de Tineret, secretar general, președinte al Organizației de Tineret, vicepreședinte TSD la nivel național, vicepreședinte PSD Dâmbovița, președinte executiv până astăzi.

Împreună cu primarii, consilierii locali, consilierii județeni și, nu în ultimul rând, cu toți colegii care își doresc o echipă puternică în cadrul PSD Dâmbovița voi construi de astăzi o echipă puternică pentru PSD în Dâmboviţa și nu în ultimul rând pentru toți dâmbovițenii. Împreună cu toți aleșii locali, care vor dezvoltarea acestui județ, vom continua proiectele de dezvoltare la nivelul județului Dâmboviţa și vă asigur că vom identifica și alte proiecte pentru dezvoltarea comunităților locale din județul nostru.

Pe această cale vreau să transmit tuturor colegilor din PSD să pună în practică cât mai repede, , şi eu ca membru o să susţin această treabă, ca ideea desprinsă în ultimul CEX de la PSD Dâmboviţa, organizarea Conferinței Județene Extraordinare să aibă loc într-un timp cât mai scurt pentru a salva cea ai puternică organizație de la nivelul României, organizația PSD Dâmbovița.

În final , vreau să vă spun că nu voi mai tolera acțiunile din cadrul organizației PSD Dâmbovița împotriva membrilor PSD, prin acțiunile toxice în organizație, într-un stil neconform cu valorile democrației, care încalcă principiul unității unui partid politic.

Eu cred că am spus foarte răspicat cele mai importante lucruri care se întâmplă în organizația noastră. Aceste lucruri le-am spus și în Biroul Permanent Județean, a doua zi după europarlamentare, în care am îndemnat la unitate, și în CEX de acum 4 zile și în alte întâlniri, de exemplu întâlnirea de la Pucioasa, unde am spus foarte clar unde am fost deficitari, cu ce am greșit și ce lucruri trebuie să îndreptăm pentru a crea o organizație puternică, nu pentru noi, dar pentru dâmbovițeni care așteaptă un PSD puternic, un Partid Social Democrat la Dâmbovița aproape de oameni, aproape de cetățeni, nu îndepărtat de valorile pe care noi le avem la nivelul țării și la nivelul județului nostru. Acesta este demersul meu personal, în calitate de preşedinte executiv . DE mâine voi avea discuţii cu foarte mulţi colegi din PSD Dâmboviţa,primari,viceprimari,aleşi locali...”, a declarat deputatul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.