Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputatul PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia: Organizația de Femei a Partidului Social Democrat este 100% implicată în societatea românească

Autor:

Data: 20 iunie 2019, 11:42

  •  
  •  
  •  

Miercuri,  a avut loc ședința Comitetului Executiv Național al Organizației de Femei a Partidului Social Democrat.

La această reuniune au participat: premierul României, Viorica Dăncilă, ministrul Muncii și Justiției Sociale,  Marius Budăi, secretarul general interimar al PSD, Rodica Nassar, secretarul general al OFSD, Maria Lazăr,  doamne   ale PSD din Senat și Camera Deputaților, precum și președintele de organizații ale OFSD din țară. De la OFSD Dâmboviţa , au participat  deputatul Claudia Gilia, preşedinte  OFSD Dâmboviţa  şi deputatul Carmen Holban, preşedinte OFSD Târgovişte.

“ OFSD este o organizație implicată în munca de partid și în rezolvarea problemelor cu care se confruntă românii zi de zi. A demonstrat că are noi forțe și vine, de fiecare dată, cu proiecte solide pentru dezvoltarea României.

Astăzi, am participat la ședința Comitetului Executiv Național al Organizației de Femei a Partidului Social Democrat. La această reuniune au participat Premierul României, doamna Viorica Dăncilă, ministrul Muncii și Justiției Sociale, domnul Marius Budăi, secretarul general interimar al PSD, doamna Rodica Nassar, secretarul general al OFSD, doamna Maria Lazăr, colegele din Senat și Camera Deputaților, precum și președintele de organizații ale OFSD din țară.

Am avut o serie de dezbateri care au vizat teme, precum:

– analiza rezultatelor alegerilor europarlamentare;

– organizarea Congresului extraordinar al PSD din data de 29 iunie 2019;

– prezentarea proiectelor guvernamentale, mai ales în domeniul politicilor sociale;

– pregătirea pentru viitoarele campanii electorale;

– consolidarea organizațiilor OFSD;

– organizarea Școlii politice de vară a OFSD.

Organizația de femei a Partidului Social Democrat este o organizație puternică și îndreptată spre valorile europene precum: solidaritate, egalitate de șanse, respect și generozitate. Cei aflați în nevoie trebuie să fie sprijiniți de noi, ceilalți, și ajutați să se integreze în societate. Iată valorile împărtășite de Organizația de Femei a Partidului Social Democrat care stau și vor sta la baza tuturor politicilor sociale venite să îmbunătățească viața românilor.

Organizația noastră a decis să se deschidă mai mult către tineri, profesori, medici, organizații non-profit care, prin implicarea în OFSD, pot aduce un plus domeniilor în care activează și pot crea bunăstare unei largi categorii de cetățeni. De multe ori, anumite probleme nu-și găsesc rezolvarea din cauză că nu se cunosc, nu sunt suficiente voci care să le comunice și nu există suficientă implicare pentru găsirea celor mai bune soluții. Dacă din fiecare zonă a societății ar exista un procent de persoane care s-ar implica în astfel de organizații, România ar câștiga enorm.

OFSD este o structură foarte unită a PSD. Va sprijini toate activitățile guvernamentale și parlamentare. Va demonstra că alegerile se câștigă prin muncă la firul ierbii, ascultând pe fiecare român în parte și făcându-l parte la decizia politică.

Unitatea OFSD constă și în solidaritatea dintre membrii săi în momente dificile. Am hotărât că prin munca noastră și prin rezultate concrete vom recâștiga încrederea oamenilor.”, a declarat deputat PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.