Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Administraţia de la Răzvad, răzvădenii, Biserica şi oameni cu suflet mare au reuşit să strângă banii pentru repatrierea tânărului Andrei Popescu care a murit în Anglia 

Autor:

Data: 19 iunie 2019, 18:44

  •  
  •  
  •  


Moartea fulgerător   a tânărului  Andrei  Popescu   din  comuna  dâmboviţeană  Răzvad  a lăsat fără cuvinte apropiaţii, autorităţile răzvădene  şi chiar  o ţară întreagă .

Andrei Popescu  în  vârstă  de 23 de ani a murit fulgerător în Anglia. A  fost găsit fără suflare în  locuinţa unde stătea,  pe  în 26 mai, însă părinţilor, situaţia  financiară  nu le permitea să-l aducă acasă pe băiat, la Răzvad.

 Imediat, după  aflarea  tragediei,  edilul  comunei Răzvad , Emanuel Spătaru  nu a rămas indiferent şi a lansat un apel public prin care să  se facă o  colectă de bani, să ajute familia lui Andrei pentru a strânge suma necesară pentru repatrierea tânărului răzvădean care a murit în Anglia.

 În frunte  cu edilul  comunei Răzvad, Emanuel Spătaru,  viceprimarul comunei, Ionela Şerban,colectivul  Primăriei Răzvad , simpli cetăţeni răzvădeni , agenţi economici  de pe raza comunei  Răzvad, au pus mână de la mână şi au strâns  suma  6210 lei .

Şi  Parohia Răzvadul de Sus, s-a mobilizat şi a strâns suma  de 2500 de lei. În paralel, a fost deschis de către familie  şi  un cont bancar unde  oamenii cu suflet mare  au donat  şi  astfel, s-a strâns şi suma de 11.000 de lei.  

Comunitatea din Răzvad, administraţia răzvădeană,biserica şi oameni cu suflet mare au dat dovadă de unitate  şi iată că   suma necesară pentru  repatrierea trupului neînsuflețit , a fost strânsă şi deja achitată către firma care va aduce trupul în ţară.

 Toţi aceşti oameni cu suflet mare  au întins  o mână de ajutor pentru ca această familie greu încercată să-și poată înmormânta creștinește copilul.

Părinţii lui Andrei sunt îngenunchiaţi de durere. Nu înţeleg ce s-a întâmplat cu fiul lor ,  însă   durerea a mai fost alinată în momentul în care au aflat   că  trupul  neînsufleţi va fi repatriate şi  că vor reuşi  să-l înmormânteze creştineşte pe Andrei.

Trupul neînsufleţit va ajunge la Răzvad peste două zile.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.