Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputatul PSD Dâmboviţa,Corneliu Ştefan a participat la Adunarea Parlamentară a NATO de la Washington

Autor:

Data: 12 iunie 2019, 19:58

  •  
  •  
  •  

Delegaţia Parlamentului României  din care face parte şi deputatul PSD Dâmboviţa Corneliu   Ştefan a participat  la Adunarea Parlamentară a NATO de la Washington.

Adunarea Parlamentară a NATO este o organizație interparlaentară care reunește parlamentari din cele 29 de țări membre ale Alianței Nord-Atlantice. Adunarea Parlamentară a NATO (AP NATO) reprezintă un important forum pentru dialogul parlamentar internațional cu privire la probleme de securitate, politice, sociale și economice.

Aducând un plus de transparență în viața politică a NATO, Adunarea ajută mediile parlamentare să cunoască și să înțeleagă probleme actuale de importanță majoră și contribuie la promovarea unor poziții comune în rândul parlamentarilor membri.

Deputatul PSD de Dâmbovița, Corneliu Ștefan a ţinut să  sublinieze faptul că  Adunarea Parlamentară a NATO de la Washington au avut loc întâlniri  importante cu membri ai Senatului Statelor Unite ale Americii.

Am fost onorat să particip, în calitate de reprezentant al Parlamentului României, la o serie de întâlniri importante cu senatorii din statele Oklahoma și Dakota de Sud, în cadrul cărora s-au purtat discuții atât despre Romania, cât și Comisiei de Apărare din Senatul SUA, Mike Rounds – senator al statului Dakota de Sud și James Lankford despre politica globală.
La Washington DC, am avut privilegiul de a participa la întâlniri extrem de interesante cu James Inhofe – senator al Statului Oklahoma, Președintele – senator al Statului Oklahoma, cărora le mulțumesc pentru ospitalitate și deschidere față de România și politica europeană
”, a punctat deputatul PSD de Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.