Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Cupa micilor pescari pe lacul Săbiești din oraşul dâmboviţean Răcari

Autor:

Data: 10 iunie 2019, 23:52

  •  
  •  
  •  

Dragostea pentru pescuit nu ţine cont de vârstă. Tocmai din aceste raţionamente, A.P.A.- ASOCIAȚIA PESCARI AMĂRĂȘTENI organizează de patru ani consecutiv,  Cupa micilor pescari.

Familiarizarea cu natura, cu liniştea şi pacea pe care o poate da pescuitul este un beneficiu pentru trup, suflet şi minte, în egală măsură. Tocmai din aceste motive A.P.A.- ASOCIAȚIA PESCARI AMĂRĂȘTENI îi încurajează pe copii să pescuiască.

Anul acesta, Cupa micilor pescari  a fost desfăşurată  pe lacul Săbiești din oraşul dâmboviţean  Răcari.

Peste 50 de mici pescari, alaturi de părinţi s-au întrecut la Cupa micilor pescari.

 S-a făcut prezența, s-au extras standurile și la ora 9 a sunat trompeta, urmând  cele două ore de pescuit. Înainte de a pleca pe standuri, copiii au îmbrăcat tricourile oferite cadou de Articole Pescuit Răcari .

Pe tot parcursul  concursului, micii pescari au fost trataţi cum se cuvine  de către organizatori, oferindu-le răcoritoare şi şepci.  A urmau o scurtă pauză, timp în care cei mici au primit o gustare  după care Streche Daniel  le-a făcut o demonstraţie live  celor mici cum se face și cum se reglează o montură de pescuit la undiță, cu o parte din cadourile oferite celor mici de Magazinul Total Fishing

A început a doua manșă.

Concursul a luat sfârşit. Părinții s-au aşezat pe două rânduri iar  copiii   au bătut palma  cu fiecare adult în parte . După atâta muncă cu undițele a urmat  şi masa.  Cei mici  s-au bucurat şi de o înghetaţă.  

A urmat premierea  de la care nu a lipsit edilul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu .

Pe podium au fost două categorii, juniori 1, 5-9 ani și juniori 2, 10-14 ani. Trebuie să precizăm fatul că toţi concurenţii au primit medalii, diplome şi premii.

 Organizatorii au pregătit şi pentru seniori,  tradiţionala fasole cu ciolan afumat.

O duminică de poveste  alături  de A.P.A.- ASOCIAȚIA PESCARI AMĂRĂȘTENI,Primăria Răcari, Administrației lacului Săbiești SC Piscicultorul SA, Magazinul Total  Fishing – Articole pescuit, Articole Pescuit Răcari ,Magazinului Nadă “La Măndel” ,Magazinul Fabrica de Nadă, BlackFish Mania ,MG Special Carp ,City Grill – Tratoria Buongiorno-Lido, Yato România,Pescuit în RO, GipoPescar – Articole Pescuit ,Dl Mircea Marius, Marius Manafu

Fir  întins!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.