Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

TUR CICLIST CORESI – 2019

Autor:

Data: 10 iunie 2019, 21:03

  •  
  •  
  •  

Şcoala Gimnazială ”Coresi”, Târgovişte desfășoară anual TURUL DE CICLISM, eveniment care militează pentru un stil de viață sănătos, pentru practicarea sportului și o relație responsabilă cu mediul înconjurător.

Primăria Municipiului Târgovişte și Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița sunt parteneri şi susţinători fideli ai acestui eveniment încă de la prima ediţie.

Evenimentul se bucură de sprijin deosebit din partea Inspectoratului Judeţean de Poliţie – Serviciul Rutier, a Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmboviţa, a Serviciului Județean de  Ambulanță Dâmbovița și a Complexului Turistic de Natație Târgoviște.

Participanţii la Turul de ciclism, ediția a XX-a, vor rula în ziua de 11 iunie 2019 atât în incinta Complexului Turistic de Natație Târgoviște (orele 16 -17), cât și  pe străzile oraşului, în intervalul orar 18-19. Traseul propus este: Şcoala Gimnazilă „CORESI” Târgovişte- Bdul I. C.

Brătianu– Bdul Regele Carol I – Bdul Mircea cel Bătrân – Strada Calea Domnească – Strada Constantin Brâncoveanu – Bdul Unirii – Strada Colonel Dumitru Băltărețu – Bdul I. C. Brătianu – Şcoala Gimnazială „CORESI” Târgovişte.

Invităm alături de noi cadre didactice, elevi, părinţi, bunici, membri ai comunității care împărtășesc aceeași opinie ca și noi.

Sperăm ca acest tip de evenimente să aibă ecou în rândul cetăţenilor şi Târgoviştea să devină un oraş cu oameni activi și responsabili atât cu propria persoană, cât și cu mediul înconjurător.

Turul de ciclism, ediția a XX-a este un proiect cu finanțare nerambursabilă de la bugetul local al Municipiului Târgovişte, din fondurile alocate pentru activităţi nonprofit de interes local.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.