Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Facultatea de Drept și Științe Administrative a Universității Valahia din Târgoviște a fost gazda Conferinţei internaţionale – SOCIETATEA BAZATĂ PE CUNOŞTINŢE. NORME, VALORI ŞI REZULTATE CONTEMPORANE

Autor:

Data: 10 iunie 2019, 23:31

  •  
  •  
  •  

Facultatea de Drept și Științe Administrative a Universității Valahia din Târgoviște a găzduit în perioada 7-8 iunie 2019 ediția a XV-a Conferinței internaționale cu titlul: ”KNOWLEDGE-BASED SOCIETY. NORMS, VALUES AND CONTEMPORARY LANDMARKS”.

Și anul acesta, personalități ale lumii academice și ale diplomației au participat la lucrările conferinței.

În cadrul conferinței, pe lângă lucrărilor susținute pe diferite secțiuni, a avut loc și o lansare de carte și două workshop-uri foarte interesante:
1. Personalities of Romanian diplomacy. The diplomat, the military, the university professor – ambassador Aurel PREDA-MĂTĂSARU – workshop coordonat de prof. univ. dr. Ion M. ANGHEL și lect. univ. dr. Nicoleta ENACHE, în cadrul căruia a fost evocată personalitatea regretatului profesor și diplomat Aurel PREDA MĂTĂSARU, omul care și-a pus amprenta asupra diplomației românești, cadru didactic de renume al Facultății de Drept și Științe Administrative.

2. Domestic violence and gender violence – workshop pe care am avut onoarea de a-l coordona alături de conf. univ. dr. Lavinia VLĂDILĂ și de domnul Mihai TUDORACHE, șef birou în cadrul Poliției Locale a Municipiului Târgoviște, și în care au fost prezentate lucrări care au analizat fenomenul violenței domestice și al violenței de gen în România, Spania și Franța.

Am fost onorați de participarea colegilor din Spania: conf. univ. dr. Pascual MARTINEZ CUESTA, Universidad Castilla La Mancha, Albacete, președinte UNIJEPOL Spain, conf.univ. dr. José Ángel RUIBAL PÉREZ, criminolog, Universidad Pontevedra, secretar UNIJEPOL, Galicia, conf. univ. dr. José Luis CARQUE VERA, Universidad Jaume I, Castellón.
În cadrul conferinței a fost lansat și volumul coordonat de profesor universitar doctor, ambasador Ion M. ANGHEL cu titlul: ”Politica externă și diplomația României pe parcursul unui secol de la înfăptuirea României Mari.

Volumul I. Momente cruciale; Volumul II, România, factor activ în viața internațională.”
Mulțumesc tuturor participanților!

Felicitări colegilor alături de care și anul acesta am realizat un eveniment științific de înaltă ținută academică la Facultatea de Drept și Științe Administrative!” a scris pe pagina de facebook, conf.univ.dr. Claudia Gilia, cadru didactic la Universitatea Valahia şi deputat

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.