JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Bărbat surprins de un mal de pământ, salvat de pompierii dâmboviţeni

Autor:

Data: 6 iunie 2019, 19:44

Pompierii militari au intervenit pentru salvarea unui bărbat surprins de un mal de pământ în localitatea dâmboviţeană Finta.

Intervenţia a fost destul de dificilă. Bărbatul este  în afara  oricărui pericol.

Pompierii de la ISU “Basarab I” Dâmboviţa au intervenit cu 3 echipaje (două de la Garda Corneşti şi unul de la Detaşamentul Moreni – 1 ofiţer şi 12 subofiţeri) pentru salvarea bărbatului, în vârstă de 44 ani, surprins (până la brâu) de un mal de pământ în timp ce lucra la o reţea de canalizare din localitatea Finta.

Operaţiunea de salvare a durat cca.30 de minute, pompierii acţionînd rapid pentru extragerea în siguranţă a persoanei, fiind ajutaţi de două utilaje (buldoexcavatoare) puse la dispoziţie de Primăria Finta.

După extragere, bărbatul a fost preluat de un echipaj de ambulanţă SAJ care i-a acordat asistenţă medicală de specialitate.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google