Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Au început lucrările de extindere, reabilitare, modernizare şi echipare a Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul” din Târgovişte

Autor:

Data: 5 iunie 2019, 10:19

  •  
  •  
  •  

Au debutat lucrările de extindere, reabilitare, modernizare şi echipare a Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul” din Târgovişte și au termen de finalizare un an, timp în care instituția educațională va fi ”transformată din temelii”, așa cum a precizat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Miercuri de dimineaţă, edilul Cristian Daniel Stan  a făcut o vizită de lucru pe şantierul  de la Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Târgovişte unde se lucrează în ritm alert.

 De la vizita pe şantier  nu au lipsit: constructorul,proiectantul , viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu şi directorii din cadrul direcţiilor subordonate Primăriei Târgovişte.  

Școala va fi reabilitată în întregime, se vor construi încă șase corpuri noi de clădire, realizându-se creșterea numărului de săli de curs de la 22 la 36, se va construi o sală de festivități, se va extinde sala de sport, se vor construi grupuri sanitare și vestiare aferente zonei sportive, la care se adaugă o clădire tehnică.

Proiectul „Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale prin extinderea, reabilitarea, modernizarea şi echiparea Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul” din Târgovişte are o valoare de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA).

Lucrările sunt finanţate prin POR 2014-2020, Axa Prioritara 10, “Imbunătăţirea Infrastructurii Educaţionale”, iar durata maximă de execuţie este de 12 luni.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.