Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Dr. Vanessa Youness și Dr. Ștefan Stangaciu au lansat cartea „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”

Autor:

Data: 5 iunie 2019, 20:07

  •  
  •  
  •  

Marţi seară, Palatul Cesianu Racoviță s-a dovedit a fi neîncăpător. Doctori renumiți, politiceni, persoane publice, jurnaliști și bloggerii și-au unit forțele pentru a lansa cartea „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”

După 11 ani de la nemilosul diagnostic de Scleroză în Plăci primit de către Dr.Vanessa Youness, această a decis împreună cu cel ce a salvat-o, doctorul Ștefan Stângaciu, care i-a promis în urmă cu 11 ani că nu va ajunge niciodată în căruciorul cu roțile și așa a și fost, să scrie o carte salvatoare de vieți. Acaesta carte este despre tratamentul pas cu pas urmat de dr Vanessa Youness ce a eliberat o de orice simptom al acestei boli, ajungând să aibă un mod de viață mai sănătos și mai energic că oricând!

„Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie” este o carte menită să salveze vieţi şi conţine sfaturi pentru a duce o viata sănătoasă ”.

Dr. Vanessa Youness este fondatorul mai multor proiecte de antreprenoriat social printre care se număra şi Clinica de medicinănaturistă YOUness Clinic   din cartierul  Stăneşti, oraşul Răcari,judeţul Dâmboviţa

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.