Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Săptămâna Prevenirii Criminalității în judeţul Dâmboviţa

Autor:

Data: 3 iunie 2019, 13:39

  •  
  •  
  •  

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița  a fost gazda  unei conferințe de presă în cadrul căreia șeful inspectoratului, comisar șef de poliție Păun Sorin a prezentat  activitățile derulate în cadrul campaniei naționale Săptămâna Prevenirii Criminalității și aspecte privind situația operativă înregistrată în primele 4 luni la nivelul județului.

În perioada 3-7 iunie a.c., la nivel național se deruleazăcea de-a cincisprezecea ediție a Săptămânii Prevenirii Criminalității.

În cadrul evenimentelor organizate, polițiștii prezintă informații în domeniul prevenirii victimizării și delincvenței juvenile, a prevenirii infracțiunilor contra

patrimoniului sau prevenirii violenței domestice, precum și metodele prin care cetățenii pot fi în siguranță, oriunde aleg să-și petreacă timpul.

Scopul activităților este acela de a conștientiza necesitatea adoptării unor măsuri de autoprotecție în diverse situații și consecințele care decurg din comiterea de infracțiuni.

Alături de parteneri din diverse domenii: autorităţi locale, unităţi de învăţământ, organizaţii neguvernamentale, instituţii guvernamentale și mass-media, polițiștii participă la dezbateri pe teme de interes (delincvenţa juvenilă, victimizarea minorilor, consumul de droguri, traficul de persoane, siguranţa în mediul on-line, infracţiunile contra patrimoniului, infracţiunile comise cu violenţă și siguranţa rutieră).

De asemenea, vor avea întâlniri cu elevi, părinţi, profesori şi directori ai unităţilor de învăţământ, bătrâni, administratori de societăţi comerciale şi de imobile, etc.

La nivelul județului Dâmbovița, pe lângă structura de prevenire a criminalității și polițiști, la activități va participa și un reprezentant al Muzeului Poliției Române care va realiza o expunere cu tema “Securitatea obiectelor ce fac parte din patrimoniul muzeal”.

Agenda activităților circumscrise campaniei:

  1. Luni, 3 iunie – ziua prevenirii infracțiunilor contra patrimoniului;
  2. Marți, 4 iunie – ziua dedicată prevenirii violenței în familie;
  3. Miercuri, 5 iunie – activități pentru prevenirea victimizării minorilor;
  4. Joi, 6 iunie – ziua dedicată prevenirii delincvenței juvenile;
  5. Vineri -7 iunie – ziua siguranței rutiere.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.