Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Crosul bucuriei la Cornăţelu.Deputatul Claudia Gilia şi Tudorică Răducanu au adus bucuria pe chipul copiilor

Autor:

Data: 2 iunie 2019, 14:53

  •  
  •  
  •  

Mişcare, pictură pe faţă,cadouri,bucurie, zâmbete şi multe aplauze. Acestea au fost îngredientele  care au făcut ziua  de duminică, 2 iunie, o zi de poveste pentru copiii  din ciclul gimnazial  de la Şcoala Cornăţelu.

Amfitrionii  acesui eveniment au fost  profesorul de sport – Lucian Tănase, Tudorică Răducanu-preşedinte Partida Romilor Pro Europa, deputatul PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia- preşedinte OFSD Dâmboviţa , viceprimarul cu atribuţii de primar Adriana  Constantin şi cadre didactice.

Pentru câteva ceasuri,  elevii dornici de distracţie, de sport şi de o porţie de sănătate din ciclul gimnazial  de la Şcoala Cornăţelu, au renunţat  la telefoane, calculatoare şi tablete. 


Pentru început  şcolarii s-au întrecut într-un cros al bucuriei, organizat pe categorii,  fete şi băieţi. Nu a lipsit din program şi pictura pe faţă, copiii transformându-se în personajele  pereferate.

La finalul evenimentului , cu toţii au fost premiaţi cu echipamente necesare la orele de sport,  oferite de către deputatul  Claudia Gilia şi  dulciuri din  partea lui Tudorică Răducanu, preşedinte Partida Romilor Pro Europa.

 Aceşti  oameni  implicaţi cu sufletul , ne-au dovedit încă  odată  că educaţia şcolară  a  copiilor reprezintă  o prioritate şi o realitate.  Mai mult, copiii şi adolescenţii reprezintă o resursă cheie pentru viitorul ţării.

 Un citat  din Pascal spune   „Plăcerea oamenilor cu adevărat mari e să facă oamenii fericiţi” şi acest lucru l-am întâlnit  la Cornăţelu.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.