JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Rovana Plumb şi Cristian Stan,primarul municipiului Târgovişte, la vot pentru o Românie puternică şi pentru dezvoltarea municipiului Târgovişte

Autor:

Data: 26 mai 2019, 19:26

Rovana Plumb şi primarul municipiului Târgovişte, Cristian Daniel Stan au votat la secţia nr.53 de la Colegiul Naţional Constantin Cantacuzino din Târgovişte.

La ieşirea din secţie , Rovana Plumb a declarat că a votat pentru o Românie puternică şi respectată în Uninunea Europeană. A votat pentru stabilitate, construcţie şi dezvoltare . Rovana Plumb a mai spus că a votat o echipă care va reprezenta cel mai bine interesele României în Uniunea Europeană.

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan a spus că a votat pentru o Românie care să fie respectată cu demnitate, a votat pentru continuarea investiţiilor în municipiul Târgovişte, a votat pentru dezvoltarea municipiului Târgovişte .

Alături de Rovana Plumb, la vot, au mai fost soţul doamnei, coordonatorul campaniei PSD Dâmboviţa, Andrei Plumb.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google