Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Programul special în zilele de 25- 26.05.2019 la S.P.C.E.P. Târgoviște pentru eliberarea actelor de identitate, cetățenilor cu drept de vot, care nu au act de identitate valabil.

Autor:

Data: 24 mai 2019, 13:49

  •  
  •  
  •  

          În scopul asigurării condițiilor optime pentru desfășurarea scrutinului electoral/popular, S.P.C.E.P. Târgoviște va asigura în zilele de 25 și 26 mai 2019 program de lucru special, sâmbătă: 08ºº- 16ºº și duminică: 07ºº- 21ºº, pentru eliberarea actelor de identitate, cetățenilor cu drept de vot, care nu au act de identitate valabil.

 Astfel, persoanele arondate se pot adresa entității noastre în situația în care au actul de identitate pierdut, furat, distrus, deteriorat sau cu termenul de valabilitate expirat.

   În vederea informării cetățenilor, redăm procedura de eliberare a cărții de identitate precum și modalitatea de soluționare a cazurilor particulare pentru solicitanții care nu îndeplinesc condițiile necesare eliberării cărții de identitate:

   Cartea de identitate se eliberează pe baza cererii scrise a persoanei și a documentelor cu care, potrivit legii, se face dovada numelui, statutului civil, cetățeniei române și a domiciliului. Contravaloarea cărții de identitate în cuantum de 7 lei se va achita la ghișeul serviciului de evidență.

  În situația în care nu pot fi prezentate documentele prevăzute de legislația în vigoare( certificate de stare civilă, hotărâri judecătorești, dovezi cu privire la domiciliu) cetățenilor li se va elibera carte de identitate provizorie, caz în care vor depune 3 fotografii ³/4 și taxă 1 leu, achitată ca și în cazul cărților de identitate.

Menționăm că, aducerea la cunoștința publică se va face prin afișarea informațiilor relevante la punctul de informare al serviciului, prin postare pe site- ul autorității publice locale și printr- un comunicat de presă in mass- media locală.

Șef serviciu S.P.C.E.P. Târgoviște

jr. Ioniță Mirabela- Denisa

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.