Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Mare sărbătoare la Dragodana

Autor:

Data: 20 mai 2019, 0:28

  •  
  •  
  •  


 Cu mic, cu mare, locuitorii  din comuna dâmboviţeană Dragodana au lăsat, duminică, toate treburile, s-au gătit de sărbătoare, şi au ieşit, pe stadionul din satul Picior de Munte. Asta pentru că, Primăria şi Consiliul local Dragodana au pus la cale un program extrem de variat, pe toate gusturile, pentru cea de-a  treia  ediţie a Zilei Comunei.

De la activităţi sportive, la programe artistice, totul a fost gândit să-i bucure pe oameni.

Cu un primar ambiţios, Gheorghe Sandu, dornic să impulsioneze lucrurile şi să schimbe faţa localităţii, împreună şi  cu consiliu local, duminică, localnicii din Dragodana au avut parte de o mulţime de surprize.

Activităţile  dedicate Zilei Comunei  Dragodana au avut şi o latură emoţionantă, de recunoaştere a meritelor elevilor olimpici ai comunei care au primit burse de merit, dar au fost oferite şi biciclete pentru micuţii din clasa pregătitoare. Cele mai longevive cupluri, 55 de ani de căsătorie, au fost şi ele premiate de autorităţile locale.

 Muzica , voia bună şi dansul nu au lipsit . Ansambulu Sânzienele,Ansamblul Codruleţul şi Violeta  Constantin au deschis  programul artistic.

Nu au lipsit invitaţii de la judeţ: preşedintele CJ Dâmboviţa,  Alexandru Oprea, vicepreşedintele CJ Alin Manole,parlamentarii PSD, Claudia Gilia şi Corneliu Ştefan,  prof. Cristina Stroe,inspector şcolar general adjunct, vicepreşedintii PSD Dâmboviţa, Radu Popa şi  Georgeta Dincă,primari din localităţile învecinate, alţi  social-democraţi şi foarte mulţi localnici.

 Promisiunea noii administraţii locale este că lucururile nu se vor opri aici, mai ales că au fost demarate în forţă o serie de investiţii care să le îmbunătăţească viaţa localnicilor.

 Pe scenă  au mai urcat intrepreţi precum  Sebi David,Anca Neacsu,Ansamblul Doina Bascovului şi Niculina Stoican. Sărbătoarea s-a încheiat seara târziu, cu un foc de artificii.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.