Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.Fundaţia Youness se implică în viața socială a comunității din Răcari

Autor:

Data: 20 mai 2019, 19:38

  •  
  •  
  •  

Un proverb spune „Cei ce dăruiesc au totul. Cei ce se abţin nu au nimic.” Sunt  foarte  rari, dar există aceşti oameni pe   care acest proverb îi caracterizează pe deplin .

A ajuta înseamnă nu doar a dărui, înseamnă mai ales bucuria împărtășită între cel care oferă și cel care primește.

În adevărul acestui crez  acţionează  şi admnistraţia  de la Răcari şi fondatoarea Fundaţiei Youness şi a clinicii Youness, dr. Vanessa Youness în cadrul  proiectului “Adoptă un vârstnic”  de   la Centrul Medico-Social Ghergani.

Pe parcursul celor 8 luni de când se desfăşoară,  acest proiect  s-a dovedit a fi o reuşită şi asta pentru că primarul Marius Caraveţeanu, consilierii liberali ,preoţii  cărora li s-au alăturat pe parcurs şi profesorul univ.dr.   Iordan Gheorghe  Bărbulescu  şi dr. Vanessa Youness ,au pus mână de la mână dar şi suflet şi au reuşit să aducă bucuria în fiecare  lună pe chipul vârstnicilor de la Centrul Medico-Social Ghergani.

Ferice de oamenii buni la suflet, ferice de oamenii care nu consideră, că fericirea constă în cumpărarea de lucruri scumpe, ci fericirea lor înseamnă bucuria de a dărui, bucuria de a iubi semenii necondiţionat, bucuria de a ajuta semenii şi un exemplu   pentru comunitatea  din Răcari  este dr. Vanessa Youness, care din nou   s-a implicat  şi a realizat  o nouă investiţie cu participarea financiară în proporţie de 98 %  a Fundaţei Youness.

Au fost modernizate şi   realizate grupuri sanitare  pentru fiecare  salon în parte  la  Centrul Medico-Social Ghergani.

Implicare și responsabilitate

Primarul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu, ne-a spus că  implicarea Fundaţiei Youness în viața socială a comunităților nu reprezintă cazuri izolate, și ne-a amintit în acest sens de  noul loc de joacă de la Grădiniţa cu Program Prelungit Ghergani din oraşul Răcari , o investiţie ce se ridică la peste 15.000 lei  şi este realizată 100% de Fundatia Youness.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.