Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Dr. Claudiu Dumitrescu: ÎNTOTDEUNA SE MAI POATE FACE CEVA. Se extinde Secţia de Îngrijiri Paliative a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte

Autor:

Data: 20 mai 2019, 21:08

  •  
  •  
  •  

Mâinile care ajută sunt mai sfinte decât gurile care se roagă.

Secţia de Îngrijiri Paliative, reprezintă  o prioritate  pe lista de investiţii  a anului 2019 la Spitalul  Judeţean de Urgenţă Târgovişte.  

Secţia de Îngrijiri Paliative este  destinată exclusiv pacienţilor spitalului, care au nevoie de tratamente care să le amelioreze durerile provocate de bolile fără speranţă de vindecare şi care primesc astfel şansa de a fi trataţi până în ultima clipă cu demnitate şi cu respect.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte , dr. Claudiu Dumitrescu  ne-a dat o veste extraordinară  cu privire la Secţia de Îngrijiri Paliative şi anume  se lucrează la studiul  de fezabilitate  pentru proiectul “Extindere Secție Paliative” .

Acest  proiect de extindere    vizează  realizarea   a 7 rezerve , cu câte 2 paturi,  a câte 8 mp de fiecare pat, dotate cu grup sanitar pentru persoane cu mobilitate redusă și duș, o cameră personal, o cameră medic,grup sanitar personal medical, vestiar personal, boxă curățenie şi  încăpere deșeuri rufe murdare

Necesitatea și oportunitatea pentru extinderea Secției Paliative, este determinată de faptul că, în prezent, activitatea medicală specifică secției nu se desfășoară în condiții optime…

Acest fapt, a determinat inițierea proiectului de extindere a unui corp de clădire,realizându-se, astfel, o construcție modernă, funcțională și dotată corespunzator.

În acest sens,   obiectivul a fost înclus în lista de investiţii pentru anul 2019,am prevăzut  şi  cheltuielile aferente cu întocmirea studiului de fezabilitate.” a punctat managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte , dr. Claudiu Dumitrescu.

În prezent, Secția Paliative își desfășoară activitatea în spațiul creat în clădirea pavilion cardiologie P+1E (corp vechi) .

Consiliul Judeţean Dâmboviţa , încă de luna trecută a aprobat Nota de Fundamentare pentru obiectivul „Extindere Secție Paliative” la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte – studiu de fezabilitate.

Valoarea estimată a studiului de fezabilitate este de 49 mii lei, cu T.V.A. inclus și va fi realizat din veniturile proprii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Miercuri,22 mai 2019, va veni într-o vizită de lucru şi ministrul Sănătăţii,Sorina Pintea.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.