Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Dan Puric a avut o discuție liberă cu membrii Consiliului de administrație al Universității „Valahia”

Autor:

Data: 20 mai 2019, 11:43

  •  
  •  
  •  

La sfârșitul săptămânii trecute, Universitatea „Valahia” din Târgoviște a  avut onoarea să fie gazda unei întâlniri cu renumitul om de cultură Dan Puric. Acesta a vizitat campusul universitar și a participat la o discuție liberă cu membrii Consiliului de administrație.

Prorectorul pentru cercetare și creație universitară, prof. univ. dr. Gabriela Teodorescu, a adresat un cuvânt de bun venit celor prezenți în sala Oxford și a înfățișat un scurt istoric al Universității „Valahia”, vorbind despre activitatea din domeniul cercetării și inovării, dar și despre procesul educațional, despre faptul că universitatea are grad de încredere ridicat și toate specializările din cadrul ei sunt acreditate.

Dan Puric a susținut un monolog impresionant, presărat cu momente de umor veritabil. Cunoscutul regizor și actor român a jucat atât în piese de teatru, cât și în filme. Spectacolele sale de pantomimă au fost reprezentate în mai multe țări.
A primit numeroase premii, dintre care amintim: marele premiu UNESCO pentru dezvoltare culturală, marele premiu al Fundației Anastasia, ordinul național Steaua Română în grad de cavaler, două premii UNITER, premiul Aristizza Românescu al Academiei Române. Volumele sale, printre care „Cine suntem”, „Omul frumos”, „Fii demn”, „Suflet românesc”, „Să fii român”, au un farmec aparte. Dan Puric are frumusețea omului credincios și a românului patriot.

La finalul întâlnirii, decanul Facultății de Teologie Ortodoxă și Științele Educației, prof. univ. dr. Marian Vîlciu, i-a mulțumit lui Dan Puric pentru vizită și pentru perspectiva oferită privind datoria, responsabilitatea și formarea unui caracter.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.