Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Târgul de oferte educaționale ale liceelor dâmbovițene pentru anul școlar 2019-2020

Autor:

Data: 14 mai 2019, 14:19

  •  
  •  
  •  

Muzeul  de Istorie din Târgoviște este gazda Târgului de  oferte educaționale ale liceelor dâmbovițene.

Evenimentul  se desfăşoară  pe parcursul întregii săptămâni.      Târgul de oferte educaționale organizat de IȘJ Dâmbovița, devenit tradiție,  vine în întâmpinarea dorinței liceelor dâmbovițene de a-și promova oferta și a-și realiza planul de școlarizare conform cifrelor prognozate, dar și în intenția absolvenților de clasa a VIII-a  de a evalua opțiunile și a decide în acord cu abilitățile, valorile și interesele personale.

Deschiderea oficială a fost făcută de către inspectorul şcolar general adjunct, prof. Cristiana Stroe, având alături pe prof. Gabriela Istrate, inspectorul şcolar general adjunct.

Fiecare unitate de învățământ își prezintă planul de școlarizare, specializările și numărul de locuri, oportunitățile de studiu și elementele de identitate, rezultatele și proiectele școlii.  Am stat de vorbă  cu  prof. Alexandru Mitru, directorul Liceului Teoretic “Ion Ghica” Răcari, prof. Ileana-Cătălina Nicolaescu,directorul Liceul Tehnologic de Transporturi Auto Târgoviște şi prof. Gherghe Constantin, directorul  Liceului Tehnologic Nucet care are ca noutate o ofertă educaţională, unică în România – clasă de antrenori.

În această săptămână, elevii claselor a VIII-a sunt așteptați la târg pentru a cunoaște specificul unităților școlare și pentru a definitiva opțiunea de înscriere în liceu, căci  oferta educațională proiectată asigură viitorilor liceeni fundamentul unei inserții profesionale în funcție de aptitudini și formarea competențelor necesare secolului al XXI-lea.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.