Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Administraţia de la Voineşti a demonstrat ca se poate şi vrea o comună la standarde europene

Autor:

Data: 14 mai 2019, 18:13

  •  
  •  
  •  


Când există bună credinţă şi determinare se găsesc soluţii pentru dezvoltarea comunităţii. Reţeta e simplă şi are la bază convingerea în reuşită.

Administraţia locală   din comuna  dâmboviţeană  Voineşti, condusă  de edilul  Gabriel Dănuţ Sandu şi viceprimarul Constantin Popa a reuşit să atragă invidia dar şi admiraţia altor primari din Dâmboviţa prin investiţiile  realizate   la nivelul  comunităţii  pe care  o  reprezintă. 

De la o zi la alta, comuna  dâmboviţeană  Voineşti se aliniază  cerinţelor  UE,   şi  asta datorită unei politici investiţionale bazate pe atragerea de fonduri externe, fondurilor  guvernamentale dar  şi prin  gestionarea judicioasă  a bugetului local. Să nu mai vorbim de   parcul auto de utilaje de la Primăria Voineşti, care este unul de invidiat.  

De câteva  zile, în dotarea parcului auto de utilaje de la Primăria Voineşti a intrat un nou utilaj multifuncţional ,  ce are ca destinaţie  efectuarea actiunilor  de ierbicidare  a zonelor  publice, curaţarea şanţurilor şi a canalizării, cu alte cuvinte , se realizăză  activităţi de întreţinere  a localităţii.

Edilul Gabriel Dănuţ Sandu , nu ne-a ascuns faptul că dacă va fi nevoie va intervene cu acest utilaj şi la stingerea incendiilor de vegetaţie uscată.   Utilajul are un rezervor de  1500 de litri, o pompă în  patru membrane, cu filtru şi distribuitor,tamburi cu furtun  de 100 de metri, rezistent la presiune. Acest utilaj a costat 15.000 de lei şi a fost realizat de o firmă  după proiectul conceput chiar de edilul Gabriel Dănuţ  Sandu.

Zicala potrivit căreia omul sfinţeşte locul, nu e vorbă în vânt. Este nevoie doar să-ţi placă ceea ce faci, să fii dedicat unui ţel propus, să nu faci comparaţii şi să vrei cu adevărat ca în urma ta să rămână ceva. Un exemplu în acest sens este edilul  Gabriel Dănuţ Sandu

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.