Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Grădiniţă, inaugurată la Tătărani

Autor:

Data: 12 mai 2019, 22:50

  •  
  •  
  •  


Cea mai importantă investiţie pe care o putem face este în copiii noştri pentru că ei reprezintă viitorul, iar investiţiile în educaţie se reflectă în mod direct asupra dezvoltării comunităţii.

 Acest lucru  a  fost confirmat şi  administraţia locală  de la Tătărani, condusă de edilul Constantin Pătru. Duminică, la Tătărani a fost inugurată  o grădiniţă nouă  la standarde europene.

De la eveniment  nu au lipsit invitaţii , fostul ministrul al Fondurilor Europene,  Rovana Plumb, preşedinte PSD Dâmboviţa şi candidat la europarlamentare, conducerea CJ Dâmboviţa, deputaţii  Corneliu Ştefan şi Carmen Holban, senatorul Titus Corlăţean, conducerea Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa,consilieri judeţeni, primarii de pe Valea Dâmboviţei  dar şi din alte localităţi dâmboviţene,secretarul de stat  Laurenţiu Neculaescu,  vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Radu Popa, secretarul executiv al PSD Dâmboviţa, Sebastian Marin, Andrei Plumb, coordonatorul campaniei electorale PSD Dâmboviţa şi alţi invitaţi.

 Investiţia   a fost finanțată prin AFIR şi a avut o valoare de 155.000 de euro. O  unitate de învăţămând modernă, cu toate condiţiile necesare desfăşurării unui act educaţional de calitate.  Copiii vor putea învăţa şi se vor juca într-o grădiniţă dotată la standarde europene, cu clase moderne, grupuri sanitare, sală de mese, sală de sport, cabinet medical şi loc de joacă, toate  potrivite nivelului lor de vârstă.

 Din program, nu au lipsit momentele  artistice oferite de prichinde.

 Au fost transmise şi mesaje din partea  primarului Constantin Pătru şi  a invitaţilor.

 La Tătărani, comunitatea se va bucura în curând şi de un  dispensar modern  dar şi alte investiţii majore.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.