Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. “Fiii şi fiicele satelor Colacu, Săbieşti şi Stăneşti”,o zi plină de bucurie cu momente deosebit de frumoase

Autor:

Data: 12 mai 2019, 10:18

  •  
  •  
  •  
  •  

Sâmbătă,  satul Colacu  a îmbrăcat haine de sărbătoare.

A fost prima ediţie a sărbătorii “Fiii şi fiicele  satelor Colacu, Săbieşti şi Stăneşti” şi cu  siguranţă, administraţia  de la Răcari, condusă de edilul Marius Caraveţeanu,  va menţine  tradiţia  mulţi  ani de acum încolo. 

A fost multă emoţie sâmbătă, în Colacu, a fost multă bucurie, când cei care nu s-au revăzut demult, s-au îmbrăţişat şi au început să depene amintiri.
Punctul de întâlnire a fost  la Stadionul “Vasile Niţă ” din  Colacu. Acolo într-o atmosferă de sărbătoare , a fost primit cu  tradiţionalul  colac , edilul Marius  Caraveţeanu.

 Sărbătoarea “Fiii şi fiicele  satelor Colacu, Săbieşti şi Stăneşti” a  continuat  cu o serie de  competiţii  sportive.   Tradiţionalul  concurs de ciclism   care are loc la Răcari. Edilul Marius Caraveţeanu  şi  concurenţii, de la cel mai mic până la cel mai mare,  au străbătut tot satul  Colacu şi au făcut un popas la  Sediul administrativ Bălăneşti,  după care a urmat returul la Stadionul “Vasile Niţă ” din  Colacu.

 Nu au lipsit din program  concursul  şi demonstraţiile de skandenberg, unde invitatul de  onoare a fost  Radu Valahu avându-l alături pe  răcăreanul  Sergiu Tecu,  campion naţional  de skandenberg.

 Sportul a fost la el acasă şi nu au lipsit meciurile de fotbal pe categorii dar  şi meciul de fotbal Old Boys Colacu-Ghimpaţi.

Au fost acordate  premii personalităţilor   localităţii dar şi  câştigătorilor  competiţiilor  sportive.

Ziua plină de întâmplări frumoase în Colacu  a fost continuată cu un  spectacol de muzică popular  şi uşoară susţinut de artişti locali, Formaţia Talisman, Irina Loghin.    

La Colacu  a fost zi plină de bucurie, cu multă încărcătură emoţională la care cei prezenţi au petrecut minunat şi au trăit momente deosebit de frumoase. 

Evenimentul de la Colacu , se încadrează  în acţiunile dedicate Anului 2019, Anul Omagial al satului românesc în Patriarhia Română.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.