Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Sesiunea anuală de comunicări științifice studențești “Norme, valori și repere contemporane în societatea românească”, un real succes

Autor:

Data: 10 mai 2019, 11:17

  •  
  •  
  •  

Facultatea de Drept și Știinte Administrative a Universității “Valahia”, din Târgoviște  pe parcursul a două  zile  a găzduit Sesiunea anuală de comunicări științifice studențești “Norme, valori și repere contemporane în societatea românească”, un eveniment   cu  tradiție, care de 15 ani se organizează fără întrerupere.

Sesiunea Anuală de Comunicări Științifice Studențești- „Norme, valori și repere contemporane în societatea românească”,  este  organizată  de Facultatea de Drept și Științe Administrative a Universității “Valahia”, din Târgoviște  , în colaborare cu Centrul Europe Direct Târgoviște, Societatea Antreprenorială Studențească Valahia Târgoviște, Universitatea din Pitești- Facultatea de Științe Economice și Drept  și în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița.

Amfiteatrul „Paraschiv Vagu” din campusul universitar  a găzduit deschiderea Sesiunii Anuale de Comunicări Științifice Studențești  la care au fost prezenţi fostul decan al Facultății de Drept și Științe Administrative, Sache Neculaescu, inspectorul şcolar general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Dâmboviţa, Cristina Stroe,  conf.univ.dr. Claudia Gilia, cadru universitar dar şi deputat ,prodecanul Facultății de Drept și Știinte Administrative a Universității “Valahia”, din Târgoviște  , Steluța Ionescu, studenți ai facultății, masteranzi, dar și cadre didactice și elevi de la Colegiul Național „Ienăchiță Văcărescu”, Colegiul Național „Constantin Carabella”, Liceul de Arte „Bălașa Doamna”, Liceul „Voievodul Mircea” și Liceul „Petru Cercel” din Târgoviște.

Oficiile de gazdă au fost făcute  de conf. univ. dr. Constanța Mătușescu, decanul Facultății de Drept, și Știinte Administrative a Universității “Valahia”, din Târgoviște .

 Nu au lipsit  mesajele invitaţilor. Conf.univ.dr. Claudia Gilia, cadru universitar dar şi deputat  a ţinut  să sublinieze  faptul că alături de cunoștințele teoretice, de stagiile de practică, cercetarea științifică trebuie să constituie un element definitoriu al pregătirii studenților.

 O piesă  a trupei de teatru forum a Centrul Europe Direct Târgoviște a deschis seria evenimentelor.

 A urmat o masă rotundă cu tema- Violenţa  domestică: o problemă reală  şi actuală la care au participat  şi două persoane private  de libertate  iar moderatorii  au fost  conf.univ.dr.Lavinia Vlădilă şi ag.şef  principal  de poliţie, Victor Bucuroiu.  Ziua de joi s-a încheiat  cu un concurs interuniversitar  de procese  simultate, coordonatorii fiind: lect.univ.dr. Olivian Mastacan,lect.univ.dr.Denisa Barbu,lect.univ.dr.Oana Şaramet,lect.univ.dr. Cristinel Ghigheci.

 Ziua de vineri,10 mai a continuat   cu prezentarea  lucrărilor ştiinţifice   de către cei 40 de studenți  care au elaborat o serie de lucrări științifice care tratează o paletă largă de subiecte, atât pe tematica europeană, dar și pe chestiuni de drept intern. Tradiţia se păstrează iar cele mai bune lucrări   sunt premiate.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.