Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La Răzvad, încep lucrările la reţeaua de canalizare şi asfaltarea mai multor străzi

Autor:

Data: 10 mai 2019, 21:45

  •  
  •  
  •  

Comuna dâmboviţeană Răzvad, de la o zi la alta  dă semne clare că  se aliniază cerinţelor  Uniunii Europene . Gospodărirea  şi  dezvoltarea eficientă a comunei reprezintă principalul obiectiv al administraţiei condusă de primarul Emanuel Spătaru şi viceprimarul Ionela Şerban.

Priorităţile sunt gospodărirea eficientă a localităţii, folosirea judicioasă a bugetului, bunăstarea cetăţenilor, prin dezvoltarea infrastructurii, atragerea de fonduri europene nerambursabile, în vederea realizării obiectivelor prevăzute în „Strategia de Dezvoltare Locală”, atragerea de investitori, modernizarea drumurilor, eficientizarea serviciilor Primăriei.

Săptămâna viitoare  alte două investiţii vitale pentru comunitatea  răzvadeană  vor demara în forţă.    

În prezenţa fostului  ministru al Fondurilor  Europene, Rovana Plumb, preşedinte  PSD Dâmboviţa  şi candidat  pe lista PSD  la  europarlamentare şi  a preşedintelui  CJ, Alexandru Oprea , primarul Emanuel Spătaru  a semnat   cu  constructorii, contractele  de execuţie lucrări pentru  proiectul  Extindere    reţea  de canalizare  în satele Valea Voievozilor  şi  Răzvad  şi pentru proiectul Modernizare drumuri comunale și străzi în comuna Răzvad.

Proiectul de canalizare privind Valea Voievozilor, dar şi o extindere în satul Răzvad este finanţat  prin PNDL şi are o valoare de12.739.476 lei. Prevede realizarea a 17 km de reţea de canalizare, adică un număr de beneficiari de 800 de gospodării și lucrări de branșament pentru gospodăriile din zonă.

Proiectul Modernizare drumuri comunale și străzi în comuna Răzvad este finanţat prin AFIR, se vor asfalta 8,8 km şi are o valoare de  4.000.000 lei.

Loc de joacă  modern la Centru  de zi Răzvad

Totodată  a fost inaugurat  obiectivul de investiţii „Amenajare curte, dotare, împrejmuire şi loc de joacă  la Centru  de zi pentru copii Răzvad. Beneficiarii proiectului sunt  33 de copii.  Finanţarea a fost asigurată  prin AFIR şi  este în  valoare  de 276.769,40 lei, din care 220.361,82 lei – sumă eligibilă.

Fostul ministru al Fondurilor  Europene, Rovana Plumb, preşedinte  PSD Dâmboviţa  şi candidat  pe lista PSD  la  europarlamentare  a ţinut să felicite   administraţia răzvădeană  dar  totodată  a făcut şi aprecieri privind realizările  Guvernului  PSD.

Cel mai probabil , la începutul lunii iunie, încep şi lucrările  de reabilitare, modernizare și dotare a Școlii Valea Voievozilor Proiect  finanțat prin PNDL II,  în valoare de 1.615.145,91 lei, cu o durată de execuție de 12 luni, contractual de execuţie lucrări  a fost semnat zilele trecute. Admnistraţia răzvădeană mai are o serie de proiecte în plin process de implementare iar alte vor demara în curând şi asta pentru că a primit un real sprijin din partea CJ Dâmboviţa şi din partea Guvernului Dăncilă.

La invitația primarului comunei Răzvad, Emanuel Spătaru, au  mai răspuns deputaţii Claudia Gilia, Carmen Holban și Corneliu Ștefan, consilieri județeni – Luiza Greaca și Claudiu Cezar Popescu, vicepreşedintele PSD, Radu Popa,  secretarii executivi ai PSD Dâmboviţa  Sebastian Marin şi Cristian Avanu  şi alţi social –democraţi, consilieri  locali din CL Răzvad şi Andrei Plumb,  coordonatorul de campanie al  PSD Dâmboviţa pentru europarlamentare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.