Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Târgovişte: Festivitatea de premiere a Olimpiadei Naţionale de Fizică, ediţia 55

Autor:

Data: 7 mai 2019, 14:37

  •  
  •  
  •  

Municipiul Târgovişte a fost pe parcursul  a patru zile, 3-7 mai 2019, gazda Olimpiadei Naţionale de Fizică, ediţia 55.Desfăşurată sub egida Ministerului Educaţiei Naţionale şi a Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa , această manifestare de înaltă ţinută intelectuală  a reunit la start  peste  500 de elevi de excepţie ai României, tineri motivaţi pentru obţinerea performanţei. 

Acest eveniment oferă şansa valorizării, an de an, a elitelor tinerei generaţii. Pe parcursul competiţiei, programul olimpicilor a fost destul de dens şi  a cuprins proba teoretică, experimentală precum şi cea de baraj.

Colegiul Național “Ienăchiță Văcărescu” Târgovişte   a găzduit   proba  teoretică  iar  la Universitatea Valahia din Târgovişte  s-a desfăşurat proba  experimentală.  Rezultatele  au fost  foarte bune.

   Marţi, 7 mai 2019,  în prezenţa   reprezentanţilor Comisiei Naţionale a Olimpiadei de Fizică,  conducerii Inspectoratului Şcolar JudeţeanDâmboviţa, reprezentanţilor  Universităţii Valahia- conf. univ. dr. Laura Monica Gorghiu,prorector, precum şi  în prezenţa  sponsorilor, a avut loc festivitatea de prenmiere.

 Fizica, pasiunea care i-a unit pe sutele de elevi şi cadre didactice ,  cu siguranţă  le-a oferit tuturor amintirea unor clipe de neuitat petrecute aici, pe tărâm  dâmboviţean, în fosta cetate de sacau a Ţării Româneşti, Târgovişte .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.