Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Oamenii care şi-au arătat deschiderea de a susţine performanţele elevilor dâmboviţeni

Autor:

Data: 7 mai 2019, 15:09

  •  
  •  
  •  

Chiar  dacă trăim într-o societate   unde Banul  a furat minţile multora, există şi oameni care încă mai respectă şcoala şi care şi-au arătat  deschiderea  de a susţine performanţele  tinerilor  elevi,viitorul acestei ţări.

 Doi  dintre  olimpicii  dâmboviţeni  la Fizică,  de la Colegiu Național I.L.Caragiale- Savu Ioan Daniel, elev în  clasa a -XII-a şi  de la Colegiul Național Ienachita Văcărescu- Lungu Thea Ioana,elevă în a-VII-a, au fost premiati generos, pentru  rezultatele deosebite  la  Olimpiada Națională de Fizică, care s-a desfășurat la Târgoviște în perioada 3-7 mai 2019, de către doi oameni de afaceri dar care sunt şi liderii  ALDE Dâmboviţa , dar  mai important decât toate aceste    funcţii pe care le deţin,  cei doi oameni  sunt părinţi  care susţin  performanţa  copiilor lor.  

Cei doi  oameni cu suflet  mare, sunt  Ionel Petre şi Cosmin Bozieru.

Olimpiada Naţională de Fizică ediţia cu numărul 55 a avut loc la Târgovişte şi s-a bucurat de prezenţa a peste 500 de copii talentaţi din toată ţara.

Felicitări Inspectoratului Şcolar Judeţean şi Universităţii Valahia din Târgovişte pentru organizarea impecabilă .

Împreună cu Petre Ionel am ţinut să facem un mic gest de apreciere faţă de rezultatele deosebite obtinute de doi copii frumosi şi talentati din judeţul nostru”, a declarat Cosmin Bozieru

 “ Excelență la Târgoviște. Participarea la festivitatea de premiere, la cea de-a 55-a ediție a Olimpiadei Naționale de Fizică, care s-a desfășurat la Târgoviște, în perioada 3-7 mai, olimpiada ce a reunit elevi talentați în studiul științelor din toate colțurile țării mi-a oferit ocazia să văd si să premiez excelența în materie.

Am oferit un premiu elevului în clasa a -XII-a, Savu Ioan Daniel (care dupa aceasta olimpiada este component al Lotului Național de Fizica), de la Colegiu Național I.L.Caragiale si elevei Lungu Thea Ioana care este în clasa a-VII-a la Colegiul Național Ienachita Văcărescu. Felicit deasemenea pe  domnul  profesor Chisulescu Gabriel pentru munca depusă alături de acești copii”, a declarat Ionel Petre.

O educație bună se referă atât la inimă, cât şi la minte. Educația minții și a inimii are la bază un element important: setea de cunoaștere.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.