Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Reabilitarea, modernizarea și extinderea Secției Boli Infecțioase, pe lista de priorităţi 2019, a CJ Dâmboviţa şi conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte

Autor:

Data: 6 mai 2019, 17:14

  •  
  •  
  •  

Pe lista de priorităţi  a conducerii CJ Dâmboviţa şi a conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte,  la capitolul investiţii, se regăşeşte pentru anul 2019  şi  obiectivului de investiţii “Reabilitare, modernizare şi extindere Secţie boli infecţioase” din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.  Concret, vorbim  de o investiţie de aproximativ  10.000.000 lei .

Deja, în cadrul  şedinţei ordinare  a CJ Dâmboviţa din luna aprilie 2019,  s-a aprobat  Nota de Fundamentare privind aprobarea  actualizării indicatorilor la obiectivul: ”Reabilitare, modernizare și extindere Secție Boli Infecțioase” din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.  

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, dr. Claudiu Dumitrescu   le-a prezentat  proiectul  aleşilor judeţeni care au votat în unanimitate. A fost întocmită Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenție (D.A.L.I.), conform H.G. 907/2016, urmând a se realiza în anul 2019, Proiectul de execuție.

Clădirea a fost construită în anul 1940 și necesită lucrări de modernizare, consolidare şi extindere pentru a funcționa în parametrii optimi şi a corespunde normativelor in vigoare.

Pentru realizarea serviciilor de proiectare,  s-a aprobat  Nota de fundamentare şi includerea în lista de investiţii pe anul 2019. Valoarea estimată a proiectului de execuție.este de 160 mii lei, cu T.V.A. inclus şi va fi realizat din veniturile proprii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, pe baza procedurilor legale.

Cu siguranţă, preşedintele CJ, Alexandru Oprea şi managerul
Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, dr. Claudiu Dumitrescu îi vor prezenta acest obiectiv, ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea care va face o vizită de lucru, marţi, 7 mai 2019, în judeţul Dâmboviţa. eSte nevoie de susţinere financiară pentru ca investiţia să fie finalizată.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.