Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputatul Claudia Gilia: O lume fără presă ar fi o lume dominată de Fake News

Autor:

Data: 3 mai 2019, 23:14

  •  
  •  
  •  

În fiecare an, la data de 3 mai, în întreaga lume este marcată Ziua Mondială a Libertăţii Presei.

Această zi este un prilej pentru a încuraja şi dezvolta iniţiative în favoarea libertăţii de expresie şi de a consolida statutul libertăţii de expresie în întreaga lume, este o oportunitate pentru a reaminti guvernelor din întreaga lume nevoia de a-şi respecta angajamentele privind libertatea presei şi o zi de reflecţie în rândul profesioniştilor din media asupra implicaţiilor libertăţii de expresie şi a eticii profesionale.

Deputatul PSD Dâmboviţa, conf.univ.dr. Claudia Gilia, preşedintele OFSD Dâmboviţa a transmis un mesaj de Ziua Mondială a Libertății Presei:

Stimati jurnaliști,de Ziua Mondială a Libertății Presei, vreau să vă mulțumesc pentru munca prestată în interes public cu dedicație și profesionalism!
Munca jurnaliștilor nu este una ușoară și nici una lipsită de riscuri. O lume fără presă ar fi o lume dominată de Fake News. O lume fără jurnaliști bine pregătiți care să nu înțeleagă rolul pe care îl au în societate și fără o presă cu înalte standarde morale – ar fi ca o autostradă pe care s-ar circula fără reguli or, un drum public fără un Cod Rutier clar, ar fi un adevărat carusel al hazardului. 

Așadar, de Ziua Mondială a Libertății Presei avem obligația să aducem omagii acelor jurnaliști din lumea întreagă care și-au pierdut viața pentru că au vrut să aducă ADEVĂRUL la lumină, avem datoria să ne asigurăm că legile din țara noastră sunt corecte și apără drepturile presei.
Mă bucur că în România am ajuns să avem o presă liberă, profesionistă, independentă și care se ghidează după principii etice și morale înalte. 
Am mulți foști studenți care astăzi sunt jurnaliști respectabili și știu că au ales calea profesională corectă pentru că mereu au prețuit valori precum: dreptatea, libertatea și solidaritatea. Un jurnalist bun este o persoană care știe și poate să se sacrifice pentru binele celor mulți.
La Mulți Ani, dragii mei!
” , acesta este mesajul  deputatului  Claudia Gilia.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.