Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Premierul Viorica Dăncilă a fost în mijlocul nucetenilor de Ziua comunei

Autor:

Data: 3 mai 2019, 21:55

  •  
  •  
  •  

Ca în fiecare an, sărbătoarea Izvorului Tămăduirii are  dublă semnificaţie pentru  locuitorii  comunei dâmboviţene  Nucet, se sărbătoreşte şi Ziua  localităţii.

Şi anul acesta, administraţia  de la Nucet, condusă de  edilul  Luisa Bărboiu, a pregătit un program artistic deosebit  în cadrul celei de-a XI-a ediţii a Zilelor localităţii.

Premierul României, Viorica Dăncilă, fostul ministru Rovana Plumb,preşedinte PSD Dâmboviţa şi  candidatul  numărul unu  pe lista PSD la europarlamentare, miniştrii Eugen Teodorovici, Sorina Pintea, Radu Oprea, europarlamentarul  Gabriela Zoană, parlamentari de Dâmboviţa, conducerea judeţului Dâmboviţa în frunte cu preşedintele CJ, Alexandru Oprea, primarul municipiului  Târgovişte, Cristian Stan, primari ai localităţilor  dâmboviţene,  coordonatorul campaniei  PSD Dâmboviţa pentru alegerile europarlamentare, Andrei Plumb,consilieri judeţeni şi locali au participat la evenimentul dedicat serbării Zilelor localităţii unde s-au întâlnit cu locuitorii comunei Nucet pentru a le transmite urări de bine prilejuite de această ocazie şi a-i asigura că atât Guvernul PSD- ALDE, europarlamentarii  PSD, administraţia judeţeană vor sprijini în continuare proiectele de dezvoltare a localităţii.

Mă bucur enorm, să fiu astăzi, alături de dumneavoastră,  în această zi sfântă,  împreună cu doamna prim-ministru, cu  colegii mei din Guvern, cu tot ceea ce înseamnă conducerea judeţului Dâmboviţa, cu Gabriela  Zoană-europarlamentar, spunându-vă  dumneavoastră, că vă felicit şi vă mulţumesc pentru tot ceea ce faceţi în fiecare zi pentru comunităţile noastre,pentru Nucet.

O felicit pentru  domna primar Luisa Bărboiu, colega noastră,prietena noastră care  zi de zi munceşte  în aşa fel încât  să vină  în întâmpinarea problemelor dumneavoastră  cu soluţii concrete.

Soluții vin și de la Guvernul PSD-ALDE, pentru că întotdeauna vom fi alături de oameni, cu credință, cu dorința de a face bine, pentru că anul acesta, la alegerile din 26 mai, vrem să mergem să apărăm interesele românilor și României la Bruxelles, pentru că dumneavoastră, dâmbovițenii, toți cei de aici, de la Nucet, toți românii merită să-și ocupe locul în Uniunea Europeană pentru că suntem un stat cu drepturi depline, și pentru că întotdeauna România are ce oferi.

Cu gândul   acesta și  cu  această credință mergem la Bruxelles pentru a apăra drepturile dumneavoastră şi  interesele ţării noastre, o echipă de adevăraţi partioţi, o echipă care iubeşte ţara, o echipă de care să fiţi siguri că va lupta pentru România,pentru fiecare dintre dumneavoastră. Dumnezeu să ne ajute şi  să ne lumineze calea!  “, a afirmat Rovana Plumb,preşedintele PSD Dâmboviţa şi  candidatul  numărul unu  pe lista PSD la europarlamentare.

Eu, prim-ministrul României , o să îndemn pe toată lumea  să fie mai unită şi să dea dovadă de mai multă solidaritate.Am ţinut să fiu astăzi, alături de dumneavostră şi să vă spun la mulţi ani, cetăţeni ai comunei Nucet.

Am ţinut, să fiu alături de o doamnă primar pe care o respect mult şi o iubesc mult. Am ţinut să fiu alături de dumneavoastră pentru că  fiecare , împreună  cu doamna primar, aţi pus cărămidă cu cărămidă, să construiţi, ceea ce este Nucet, astăzi.

 Vreau să vă spun să mergeţi pe acelaşi drum şi în acelaşi timp să ştiţi  că în Guvernul României aveţi un prieten şi un partener.

 Mult succes în continuare.

Am venit aici, să susţin două colege dragi. Să o susţin pe Rovana Plumb, prima pe lista de europarlamentare. Să o susţin pe Gabriela Zoană, să susţin lista PSD  la alegerile europarlamentare. Vorbeam de unitate  dar  trebuie să vorbim  şi de mândria  de a fi român, să cerem  să fim trataţi cu demnitate, să nu dăm socoteală la Bruxelles, şi Bruxelles să ne trateze cu respect.

 A ţine cu ţara ta şi a fi patriot, nu înseamnă să nu fii european, înseamnă să fii bun român şi în acelaşi timp european. Mult succes, dragele mele şi sunt convinsă că veţi  reprezenta cu mândrie şi cinste România la Bruxelles.’’, a declarat premierul României, Viorica Dăncilă

Nucetenii  au avut parte de o sărbătoare pe cinste, până în noapte târziu. Niculina Stoian, Constantin Lătărețu și Taraful său, Orchestra Populară “Chindia” (soliste: Florentina Mâinea, Daniela Ion, Ileana Pavelescu și Crenguța Ioniță), Ansamblul “Junii Valahi”, prezentați de Roxana Clopotaru și Victor Mihalache, au oferit un spectacol de zile mari la Ziua Comunei Nucet.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.