Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputatul Corneliu Ştefan: Pe 26 mai, vă îndemn să votaţi lista candidaţilor PSD, deschisă de Rovana Plumb, preşedintele PSD Dâmboviţa

Autor:

Data: 2 mai 2019, 18:29

  •  
  •  
  •  

Sâmbătă, 27 aprilie 2019,   a fost oficial, prima zi a campaniei electorale pentru alegerile  europarlamentare. Candidaţii celor 13 partide şi trei independenţi , pe parcursul a 30   zile, până pe 25 mai , ora 7:00, trebuie să convingă electoratul că merită  să  ajungă  în Parlamentul European.

Pentru PSD Dâmboviţa, aceste alegeri au o dublă importanţă  dar totodată   obţinerea unui rezultat foarte bun  pe 26 mai , îi determină pe social-democraţii  dâmboviţeni să meargă din poartă în poartă şi să stea de vorbă cu dâmboviţeni, şi asta pentru că deputatul  Rovana Plumb, preşedintele PSD Dâmboviţa, deschide  lista  candidaţilor  PSD pentru alegerile  europarlamentare.

  Fostul  ministru al  Fondurilor  Europene, Rovana Plumb, preşedintele PSD Dâmboviţa, este susținută de PSD și pentru postul de comisar european.

Preşedintele  executiv al  PSD Dâmboviţa, deputatul  Corneliu  Ştefan a afirmat că PSD- Guvernul Dăncilă  şi-a ţinut toate promisiunile electorale privind creşterea salariilor, creşterea pensiilor, scăderea şomajului şi măsurile pentru agricultură şi fermieri, însă  cu o echipă puternică  de europarlamentari ai PSD  în Parlamentul European , în România , lucrurile bune vor continua.

Suntem la început de campanie electorală pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai. Prin votul dumneavoastră, PSD va trimite în Parlamentul European, la Bruxelles, cea mai bună echipă de politicieni, de patrioţi, de profesionişti, care să se lupte, în cel mai înalt for legislativ de pe continent, pentru drepturile noastre, pentru deomocraţie, pentru o viaţă mai bună, pentru un tratament egal în Europa. Lista candidaţilor PSD pentru Parlamentul European este deschisă de preşedinta PSD Dâmboviţa, doamna Rovana Plumb – fost ministru al Fondurilor Europene.

România a devenit mai prosperă, mai sigură, mai puternică datorită guvernării PSD! Prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală pus în practică de PSD, avem drumuri mai bune, avem reţele de apă şi de canalizare, avem şcoli, grădiniţe, săli de sport, aşezăminte de ocrotire socială.

Am reabilitat şi modernizat spitalele, le-am dotat cu tehnică performantă şi lucrurile nu se vor opri aici! Am reuşit să oprim migraţia medicilor noştri şi a cadrelor medii către Occident, mărind salariile din sistem la nivelul veniturilor obţinute în statele din vestul Europei.

Am mărit pensiile tuturor categoriilor socio-profesionale. Am mărit salarile şi ritmul de creştere va continua!

Pentru PSD, interesul ţării, al cetăţeanului, drepturile şi libertăţile democratice câştigate în decembrie 1989, cu preţul sângelui, au fost întotdeauna prioritare.

Pe 26 mai, vă îndemn să votaţi candidaţii PSD pentru Parlamentul European!

Votaţi pentru o viaţă demnă!

Votaţi pentru democraţie şi libertate!

România merită mai mult respect în Europa!’’, a declarat deputatul Corneliu Ştefan, Preşedintele  executiv al  PSD Dâmboviţa

“Patrioți în Europa. România merită mai mult” este principalul mesaj pe care PSD îl  transmite  cetăţenilor în  această  campanie electorală pentru alegerile  europarlamentare, şi că România trebuie să aibă drepturi egale cu cele ale statelor membre UE și să fie respectată.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.